Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: Άμεση υπογραφή της απόφασης του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.

ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
 



Άμεση υπογραφή της απόφασης του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε.
Σύμφωνα με ενημέρωση των αιρετών μελών του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. στη συνεδρίασή του στις 3/11/2017 το συμβούλιο συζήτησε, μεταξύ άλλων, το θέμα των συμπληρωματικών αποσπάσεων από Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε Π.Υ.Σ.Δ.Ε. και αποφάσισε κατά πλειοψηφία την απόσπαση 2 συναδέλφων κατά προτεραιότητα και 30 συναδέλφων για σοβαρούς λόγους.
Από τη μέρα εκείνη έως και σήμερα (πάνω από ένα μήνα) το συμβούλιο και οι συνάδελφοι αναμένουν την υπογραφή της απόφασης του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε. από τον Υπουργό.
Είναι τουλάχιστον υποτιμητικό και απαξιωτικό για τους συναδέλφους η ανεξήγητη αδιαφορία και κωλυσιεργία του Υπουργού.
Είναι τουλάχιστον αντιδημοκρατικό για τον  Υπουργό να παραβλέπει απόφαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου, το οποίο απαρτίζεται από τρία διορισμένα μέλη και τους δύο αιρετούς του κλάδου.
Είναι τουλάχιστον εμπαιγμός απέναντι στους συναδέλφους, οι οποίοι ταλαιπωρούνται καθημερινά, και άξιον απορίας να μην έχει υπογραφεί η απόφαση εδώ και ένα μήνα (!) ή τουλάχιστον να μην έχει δοθεί μία απάντηση από τον Υπουργό.
Η Ε.Λ.Μ.Ε.  ν. Λάρισας ζητά από τον κ. Γαβρόγλου το σεβασμό απέναντι στους συναδέλφους και την άμεση υπογραφή της απόφασης του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε..
Για το  Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΣ                                                  ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΕΡΜΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου