Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Περιοδεία μελών Δ.Σ. της ΟΛΜΕ σε σχολεία της περιοχής της Έδεσσας, της Σκύδρας και της Αριδαίας.



Πραγματοποιήθηκε η περιοδεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΜΕ σε σχολεία της Έδεσσας, της Σκύδρας και της Αριδαίας. Την Τετάρτη 6/12/17 ο Γενικός Γραμματέας της ΟΛΜΕ κ. Μαλαγάρης Θεόδωρος και ο Ταμίας της ΟΛΜΕ κ. Τσούχλος Θεόδωρος, συνοδευόμενοι από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας, επισκέφτηκαν αρχικά το 1ο και το 2ο ΓΕΛ Έδεσσας. Εκεί ενημέρωσαν τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τα τρέχοντα θέματα της εκπαίδευσης, συζήτησαν μαζί τους διάφορα άλλα θέματα και δόθηκαν απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις. Η περιοδεία συνεχίστηκε σε σχολεία της Σκύδρας και συγκεκριμένα στο ΓΕΛ και το Γυμνάσιο Σκύδρας. Τέλος, με την επίσκεψη στο ΓΕΛ και στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της περιοδείας.

   Τα δύο μέλη της ΟΛΜΕ συνόδευαν ο Πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας κ.Πριβαρτιτσάνης Πέτρος, η Αντιπρόεδρος κα. Σεμερτζίδου Δέσποινα, η Ταμίας κα. Καρουσιώτη Βασιλική, η Οργανωτική Γραμματέας κα. Τουλάκη Παναγιώτα και το μέλος κα. Παπαντωνίου Χρυσή. Επίσης, μαζί ήταν και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ κ. Όρλης Ανδρέας.
   Την προηγούμενη μέρα, Τρίτη 5/12/17, δόθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σε γνωστό ξενοδοχείο της Έδεσσας. Μετά οι προσκεκλημένοι της ΟΛΜΕ είχαν σύσκεψη με τοπικά συνδικαλιστικά στελέχη. Παρών ήταν και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ανδρίτσος Γιάννης, καθώς ο ίδιος είναι εκπαιδευτικός. Ακολούθησε δείπνο σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Έδεσσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου