Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο ένας φεύγει ο άλλος έρχεται;

panagiotopoulos panos amynaΚαι να θέλεις ν’ αγιάσεις με τον στρατηγό Φράγκο, δεν σ΄ αφήνουν. Σύμφωνα λοιπόν με σχόλιο του Βηματοδότη , ο Φράγκος συνομιλεί με τον ίδιο το πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος -γράφει ο Βηματοδότης επαναλαμβάνουμε- ζητά την γνώμη του για τον χειρισμό των θεμάτων της ΑΟΖ,για τον χειρισμό της Τουρκίας σε διπλωματικό επίπεδο,αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. “Μπορεί να δούμε ακόμη και επιστροφή
Φράγκου στο υπουργείο Άμυνας; Ουδείς γνωρίζει. Ο πρώτος πάντως που θα χαρεί από μια τέτοια εξέλιξη είναι ο κ.Κ.Παπούλιας ,ο οποίος επίσης συνομιλέι συχνά με τον κ.Φράγκο”, καταλήγει το δημοσίευμα.
Να συνομιλεί συχνά ο Αντώνης Σαμαράς με τον Φράγκο δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε. Για την ΑΟΖ όμως; Τι σχέση έχει ο Φράγκος; Για τους Τούρκους; Να το δεχτούμε έχει και συγγραφικό έργο πλέον να επιδείξει. Για την κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις το αποκλείουμε καθώς όπως μαθαίνουμε ο πρώην Α/ΓΕΣ δεν ασχολείται και όσοι τον προσέγγισαν για να ασχοληθεί εισέπραξαν κάθετη άρνηση και “παγωμένη συμπεριφορά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου