Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Με νέες κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι φαρμακοποιοί

Με νέες κινητοποιήσεις προειδοποιούν οι φαρμακοποιοίΣτις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που διοργανώνουν οι ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕΕ θα συμμετέχουν και οι φαρμακοποιοί, όπως ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου αποφάσισε την μέρα ψήφισης των μέτρων στην Βουλή να πραγματοποιήσει νέες κινητοποιήσεις, καθώς όπως αναφέρει «οι επιπτώσεις από το 3ο Μνημόνιο είναι βαρύτατες τόσο για τα φαρμακεία όσο και για όλο τον ελληνικό λαό».
Επίσης, αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση με συμμετοχή των προέδρων όλων
των συλλόγων το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, προκειμένου να εξεταστεί η πορεία του χρονοδιαγράμματος πληρωμών και οι υπόλοιπες εξελίξεις που αφορούν των κλάδο.
Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα πληρωμών οι φαρμακοποιοί έχουν ήδη εισπράξει 115 εκατομμύρια ευρώ, αύριο και μεθαύριο θα είναι διαθέσιμα 50 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς τους και το υπολειπόμενο ποσό θα είναι διαθέσιμο σε δύο δόσεις, η πρώτη έως 5 Νοεμβρίου και η δεύτερη έως 15 του ίδιου μήνα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Όπως αναφέρουν εφόσον ο προγραμματισμός αυτός τηρηθεί, εξοφλούνται οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου