Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κλείνουν τα Τέμπη από τη Δευτέρα

Κλείνουν τα Τέμπη από την ερχόμενη Δευτέρα και για πέντε μέρες, προκειμένου να γίνει η προγραμματισμένη επιθεώρηση και συντήρηση των μέτρων προστασίας του δρόμου από τις..
πτώσεις βράχων, στο πλαίσιο του σχετικού προγράμματος Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας, που έχουν εγκριθεί από τον Ανεξάρτητο Μηχανικό και το Ελληνικό Δημόσιο.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5/11 και κάθε μέρα έως και την Παρασκευή 9/11, για τις ώρες από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν και οι παρακαμπτήριες διαδρομές για τους οδηγούς θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από την Ελληνική Αστυνομία.
Το πλέγμα των έργων βραχοπροστασίας τοποθετήθηκε το 2010 από εξειδικευμένους Ελβετούς αλπινιστές, με την ευθύνη της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», μετά τη φονική κατολίσθηση του Δεκεμβρίου του 2009, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Ιταλός διευθυντής του έργου για τη διάνοιξη της σήραγγας των Τεμπών, Σέρτζιο Σιάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου