Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

116 εργάτες - οδηγοί σε Κοζάνη και Καβάλα

Eβδομήντα τέσσερις θέσεις εποχικού προσωπικού "ανοίγουν" στον Δήμο Κοζάνης, ο οποίος απέσπασε την έγκριση του ΑΣΕΠ για την κάλυψη θέσεων Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε έξι ειδικότητες. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι ακόλουθες δύο:
116 εργάτες - οδηγοί σε Κοζάνη και Καβάλα

- ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 57 θέσεις, και

- ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, δώδεκα θέσεις.

Επίσης θα προσληφθούν δύο Μηχανοτεχνίτες Βαρέων Οχημάτων, ενώ από μία θέση κατανέμεται στις ειδικότητες ΔΕ Χειριστή Προωθητήρα Γαιών, ΔΕ Χειριστή Οχημάτων Πλύσης Κάδων και ΔΕ Χειριστή Σαρώθρου.

Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών και θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην υπερβαίνουν το 65ο έτος ηλικίας.
Εκτός από τα κύρια προσόντα που οφείλουν να διαθέτουν οι υποψήφιοι κάθε ειδικότητας, θα "μετρήσουν", επίσης, ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός ανήλικων -εάν υπάρχουν- τέκνων, η προϋπηρεσία, η ιδιότητά τους ως γονέων ή μελών πολύτεκνων ή μονογονεϊκών οικογενειών και η εντοπιότητα. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 24613 50323.

Την πρόσληψη 42 εποχικών εργαζομένων για την υπηρεσία Καθαριότητας προκήρυξε ο Δήμος Καβάλας. Οι θέσεις αντιστοιχούν σε υποψηφίους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις ακόλουθες τέσσερις ειδικότητες:

- ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 32 θέσεις,

- ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, επτά θέσεις,

- ΔΕ Μηχανοτεχνιτών Βαρέων Οχημάτων, δύο θέσεις, και

- ΔΕ Χειριστή Προωθητήρα Γαιών, μία θέση.

Οι επιτυχόντες θα συνάψουν με τον φορέα συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτάμηνης διάρκειας. Πληροφορίες στο τηλ. 2510 451360.
διορισμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου