Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

«Κλείστε» ομιλία του ΓΑΠ για το γλέντι του χωριού σας


 Όπως μας ενημερώνει το διεθνές γραφείο ατζέντηδων The Harry Walker Agency, μέσα στους ομιλητές που νοικιάζει σε όποιον έχει να πληρώσει συγκαταλέγεται και ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος Γεώργιος Α. Παπανδρέου, ο οποίος -για όποιον τυχόν το ξέχασε- κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Το γραφείο ατζέντηδων HWA ακκίζεται ότι διαθέτει αποκλειστικά ως ομιλητές τους παγκοσμίως σημαντικότερους «σελέμπριτηζ, εμψυχωτικούς ομιλητές» κλπ. για «ειδικές εκδηλώσεις κάθε είδους». (The Harry Walker Agency is an exclusive speakers bureau and lecture agency representing
the world’s foremost in motivational speakers, keynote speakers, inspirational speakers, business speakers, celebrity speakers, commencement speakers and professional speakers for conventions, conferences, corporate events and special events of all types.)
Ό,τι είδους ομιλητή θέλετε – αν έχετε το κατάλληλο πορτοφόλι.

Με ένα αδρό ποσόν λοιπόν, μπορείτε να φέρετε τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας στο γλέντι σας, στον γάμο ή στην βάφτισή σας, στο σουαρέ της εταιρείας σας, στο bachelor party σας αφ΄ ης στιγμής λεφτά υπάρχουν, για να σας «εμψυχώσει» με ένα motivational speech από αυτά που διαφημίζει η εταιρεία.
Να σας μιλήσει για την ευρωπαϊκή ενοποίηση, για την δημοσιονομική κρίση, για το μέλλον της Ευρώπης και την διεθνή διπλωματία… …Μη διασταυρωμένες πληροφορίες μεταφέρουν ότι με λίγα παραπάνω χρήματα ενδέχεται να υποχρεωθεί να τραγουδήσει, από ελληνικά δημοτικά και ρεμπέτικα μέχρι ποπ και RnB. Πού ξέρεις, πάνω στην μέθη του γλεντιού και ανάμεσα σε φρικτές προσβολές ξένων επιχειρηματιών για την Ελλάδα, μπορεί να του ζητηθεί -έναντι αντιτίμου- να ψάλλει και τον Εθνικό Ύμνο της χώρας που διακυβέρνησε, μέσα σε χάχανα και τσουγκρίσματα. Γιατί όχι; Λεφτά να υπάρχουν – και συγγνώμη για το ΓΑΠικό λογοπαίγνιο.

Κατακαημένε Έλληνα, πόση ντροπή ακόμα σου μέλλει να υποστείς…

Κ.Λ.Μ.

ΥΓ: Ακόμα αναμένουμε τον Έλληνα εισαγγελέα που θα πληρώσει αδρά για μια πριβέ ακρόαση με τον ΓΑΠ, επί τη βάσει αδικημάτων που προβλέπονται ρητώς από το Σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία. Εθελοντής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου