Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΦΑΤΟΥΡΟΥ

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΟΛΜΕ, την Πέμπτη 22 Ιουνίου, οι Παρεμβάσεις, το ΠΑΜΕ και οι ΛΑΕ προσπάθησαν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Συγκεκριμένα, ενώ η πλειοψηφία του Δ.Σ της ΟΛΜΕ είχε αποφασίσει σε προηγούμενο Συμβούλιο να μην ακολουθήσει την παρωδία-απεργία μαϊμού της ΑΔΕΔΥ για την έκφραση γνώμης των Συλλόγων για την επιλογή Διευθυντών, αυτοί επανήλθαν ισχυριζόμενοι ότι συνετελέστη συνδικαλιστικό πραξικόπημα. γιατί εστάλη η θέση αυτή της ΟΛΜΕ στην ΑΔΕΔΥ. Η ΔΑΚΕ αποφάσισε να μη στηρίξει την αστεία πρόταση των Αριστεριστών και του ΠΑΜΕ για τους ακόλουθους λόγους: . ζητήσαμε να παγώσει η εφαρμογή του νόμου και να γίνει διάλογος από μηδενική βάση.

Δε θεωρούμε ότι η διαδικασία συνιστά αξιολόγηση.
Δεν επικεντρωνόμαστε σε μία πτυχή του νόμου, γιατί έτσι το θέλουν οι Αριστεριστές.
Στην τελευταία συνεδρίαση ομάδα Αριστεριστών με επικεφαλής τη Φατούρου εισήλθε στην αίθουσα του Δ.Σ και άρχισε να ουρλιάζει περί προδοσίας και άλλων φαιδρών διακόπτοντας τα μέλη του Δ.Σ που τοποθετούνταν. Αφού επικράτησε ένταση απευθύνθηκα σε αυτήν λέγοντας: "Σταμάτα να μιλάς μωρέ. Δεν είσαι μέλος του Δ.Σ και δεν έχεις το λόγο"
Η προκλητικότητα των Αριστεριστών ήταν τέτοια που σε άλλο σημείο της συνεδρίασης ο Νικηφόρος Κωνσταντίνου τους είπε: "Δεν περνάει η τρομοκρατία σας. Σας γνωρίζουμε. Είστε εσείς που μας σφάξατε και μας κάψατε τα σπίτια" Σήμερα μου απέστειλαν απόσπασμα από το facebook της Φατούρου σύμφωνα με το οποίο την αποκάλεσα δήθεν "μαλακισμένη" και ανέφερε όσα εμφανώς εκνευρισμένος είπε ο Νικηφόρος σε άλλο σημείο της συνεδρίασης για τη δράση τους την περίοδο 1944-49. Δυστυχώς δεν την αποκάλεσα "μαλακισμένη" όπως ίσως θα ήθελε. Γι΄αυτό δεν έκανε επίσημη καταγγελία όπως αυτοί συνηθίζουν για το παραμικρό. Βεβαίως απεκάλεσε τη ΔΑΚΕ φασιστοδεξιά, και τραμπούκους. Προφανώς οι απόγονοι των εγκληματιών της περιόδου του 1944-49 έχουν αυτό το δικαίωμα. Επί της ουσίας:
τους πόνεσε πάρα πολύ η νίκη της ΔΑΚΕ, η οποία ήταν συντριπτική.
τους πόνεσε πάρα πολύ, γιατί η ΔΑΚΕ Καθηγητών δεν συντάχτηκε με τους εξτρεμιστές της Αριστεράς και είχε δική της άποψη, διαφορετική και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από αυτούς.
Επιπροσθέτως η "συνάδελφος" γνωστή προβοκατόρισσα" δίνει μάχη πολιτικής επιβίωσης, γιατί και οι Παρεμβάσεις απέτυχαν στον αντικειμενικό τους στόχο και το μ.λ. Κ.Κ.Ε στο οποίο ανήκει εξαφανίστηκε και είναι ανύπαρκτο και μέσα στις Παρεμβάσεις. Απαιτούνται λοιπόν επειγόντως δάφνες επαναστατικότητας. Εμείς βεβαία ως ΔΑΚΕ σωσίβιο δε θα της δώσουμε.

3 σχόλια:

  1. Και για όποιον/α δεν κατάλαβε, ο Παπαχρήστος καρφώνει Κωνσταντίνου!Τα λέει [υποτίθεται] στη Φατούρου, για να ακούει η ηγεσία [ΝΔ και ΔΑΚΕ]. Ακροδεξιά κατάλοιπα του εμφυλίου. Μπράβο παιδιά και σ' ανώτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητή μου. μου έστειλαν όσα έχεις αναρτήσει στο facebook. Εάν ήταν αλήθεια αυτά που κατήγγειλες θα έσπευδες να βγάλεις ανακοίνωση ως Παρεμβάσεις, πράγμα που εσείς κάνετε για "ψύλλου πήδημα" . Εσύ έχεις πρόβλημα επιβίωσης, γιατί το μ.λ. Κ.Κ.Ε, ο πολιτικός σου φορέας, εξαφανίστηκε και εντός των Παρεμβάσεων. Τώρα λοιπόν, ψάχνεις να βρεις δάφνες επαναστατικότητας. Όσον δε αφορά τον Νικηφόρο Κωνσταντίνου, εσύ τα ανέφερες στο facebook, στα συντρόφια σου. Το φοβερό βέβαια είναι ότι, όταν μίλησε ο Νικηφόρος εσύ δε βρισκόσουν εντός της αίθουσας, γιατί έσπευσες αμέσως να κάνεις ανάρτηση. Αλλά φαίνεται ότι σε πληροφόρησε το γνωστό παλικάρι. όσον δε αφορά τους τραμπουκισμούς σου, τους φασιστικούς χαρακτηρισμούς σου προς τα μέλη του Δ.Σ της ΟΛΜΕ και τη φασίζουσα συμπεριφορά σου, όταν διέκοπτες τα μέλη του Δ.Σ της ΟΛΜΕ και φωνασκούσες, ενώ δεν είσαι μέλος, δε μας λες τίποτα. Τους χαρακτηρισμούς λοιπόν περί φασισμού στους επιστρέφω. Όσον δε αφορά τα δήθεν προβλήματα στη ΔΑΚΕ, σε πληροφορώ ότι οι νικητές δεν έχουν προβλήματα. Προβλήματα έχουν οι νικημένοι.

      Διαγραφή
  2. Άντε να ξαναφέρουμε την μπάλα στο γήπεδο! Όποιος αποκαλεί "εγκληματίες της περιόδου του 1944-49", δηλαδή τους ήρωες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, και μάλιστα το κάνει το 2017, ή λέει απευθυνόμενος προς μέλη αριστερών - κομμουνιστικών οργανώσεων "Δεν περνάει η τρομοκρατία σας. Σας γνωρίζουμε. Είστε εσείς που μας σφάξατε και μας κάψατε τα σπίτια", είτε είναι απόγονος ή λάτρης των ταγματασφαλιτών-μαυραγοριτών-κουκουλοφόρων χαφιέδων των ναζί, είτε απλώς ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή