Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Πίνακας επιλογής υποψηφίων για την κάλυψη με απόσπαση θέσης Εκπαιδευτικού Συμβούλου για το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες ΙΙΙ, μετά τον έλεγχο των υποβληθεισών ενστάσεων



23 03 17bruxellesΕν συνεχεία του υπ’ αρ. 36225/Η2/3-3-2017 εγγράφου και μετά τον έλεγχο των υποβληθεισών ενστάσεων αναρτώνται εκ νέου οι εν λόγω πίνακες όπως διαμορφώθηκαν:
α) αλφαβητικός πίνακας Α υποψηφίων που γίνονται δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, στον οποίο παρατίθεται το σύνολο των μονάδων που προκύπτουν από τα μοριοδοτούμενα στοιχεία κατά κατηγορία κριτηρίων

β) αλφαβητικός πίνακας Β υποψηφίων οι οποίοι αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής είτε επειδή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης, είτε λόγω μη υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
Προσοχή: Έχουν τη δυνατότητα ένστασης μόνο όσοι εκ των υποψηφίων έγιναν το πρώτον δεκτοί στη διαδικασία επιλογής. Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα ένστασης μέσα σε τρεις (03) εργάσιμες μέρες από την επόμενη της ανάρτησης, ήτοι μέχρι 28-3-2017. Η ένσταση κατατίθεται στο Πρωτόκολλο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Α. Παπανδρέου 37, 151 80 Μαρούσι, Διεύθυνση Π.Ο.Δ.Ε.Μ.Σ.) ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση dipode2@minedu.gov.gr.
Οι υποψήφιοι που γίνονται δεκτοί στη διαδικασία επιλογής θα προσκληθούν σε προφορική συνέντευξη, η ημερομηνία της οποίας θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως μέσω του διαδικτύου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου