Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Βάσεις 2016: Τα μόρια εισαγωγής για τα ημερήσια Ενιαία Λύκεια

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών μπήκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αφού ανακοινώθηκαν τελικά οι βάσεις 2016 για όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.
AdTech Ad
Οι βάσεις εισαγωγής για τις φετινές Πανελλήνιες 2016 έχουν αναρτηθεί και στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, όπου οι υποψήφιοι μπορούν να δουν σε ποιο τμήμα κατάφεραν να εισαχθούν.
Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων (αναγράφεται στο
καρτελάκι ταυτότητας υποψηφίου) και τα 4 αρχικά των ονομαστικών του στοιχείων με τη σειρά: Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο και κατόπιν να πατήσει ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ για να δει τις βάσεις.
Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα αντίστοιχα σχολεία ευθύνης τους.
Επίσης, στην ιστοσελίδα του υπουργείου αναρτώνται σήμερα και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., μη ελληνικής καταγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου