Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ρετάλια, φόδρες, καρίνες, τρέσες, παλιά φουρώ ...ο Αλέξης - VIDEO

«Κρύος ιδρώτας» λούζει από το πρωί τα κομματικά επιτελεία της Συγγρού και της Ρηγίλλης με την γνωστοποίηση της πολιτικής είδησης-σοκ, πως ένα πρώην «ορφανό» του Άκη, ο Αντώνης Κοτσακάς, ο ογκόλιθος της πολιτικής Ιωάννης Μιχελογιαννάκης και διάφοροι άλλοι γραφικοί τύποι, συνέστησαν την συνιστώσα του «παλαιού ΠΑΣΟΚ» εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Ανακοινώνοντας την ίδρυση της συνιστώσας, ο Πάνος Κουρουμπλής δήλωσε ότι η μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα στο πρόσφατο συνέδριο διέψευσε
όσους περίμεναν ή προέβλεπαν ότι «θα χυθεί πολιτικό αίμα».

Η νέα τάση, είπε ο κ. Κουρουμπλής, φιλοδοξεί να εμπεδώσει και να λειτουργήσει την εσωκομματική δημοκρατία γιατί η παθογένεια των κομμάτων επί πολλά χρόνια, ήταν η ενοχοποίηση της διαφορετικής άποψης και αυτό το πλήρωσαν και τα κόμματα και ο λαός.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε στην παρέμβασή του ότι η «σοσιαλιστική τάση» δεν έχει ουσιαστική διαφοροποίηση από τις κενρικές επιλογές και θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς, όπως είπε, στην κατάρτισή τους, έχουν και οι ίδιοι συμβάλει.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης σημείωσε ότι ο πλουραλισμός απόψεων είναι υποχρέωση όλων και ότι ο ιδεολογικός προσανατολισμός είναι ενιαίος, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες.

Ο Α. Κοτσακάς έκανε λόγο για έναν νέο πατριωτισμό που θέλει να εκφράσει και η τάση στην οποία συμμετέχει και ο ΣΥΡΙΖΑ, με την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και την ανάδειξη του ρόλου του κόμματος στην ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας τον αντιιμπεριαλιστικό χαρακτήρα της τάσης.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας σε χαιρετισμό του είπε ότι η κατάσταση στη χώρα έχει φθάσει στο απροχώρητο, η καταστροφή είναι καταιγιστική και εξελίσσεται σε ανθρωπιστική κρίση. 

Επειδή έγινε λόγος από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης περί σιωπηλής πλειοψηφίας, τον προκαλούμε να τολμήσει και να προσφύγει η κυβέρνηση σε εκλογές, ώστε να μετρηθεί η πλειοψηφία.

Σίγουρα πάντως αξίζει να ξαν-απολαύσετε ένα τρομερό video, που κάνει θραύση στο Youtube για την πολιτική συνέπεια ενός εκ των ιδρυτών της «συνιστώσας Κουρουμπλή» του «αητού της Κρήτης» Ιωάννη Μιχελογιανάκη.

 Δείτε το ΑΠΙΘΑΝΟ VIDEO:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου