Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ο Τσίπρας ενοχλείται από την "ΥΕΝΕΔ" (ΔΤ) αλλά δεν ενοχλείται από την IndymediaTV(ΕΡΤ)...

Ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα "νομιμοποιήσει" την Δ.Τ στέλνοντας στελέχη του σε πολιτικές εκπομπές...
ΣΚΑΣΙΛΑ μας...

Νομίζει ότι "κληρονόμησε" την υπό κατάληψη ΕΡΤ...

ΚΟΥΝΙΑ που τον ΚΟΥΝΑΓΕ...

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης για το κλείσιμο της...
ΕΡΤ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
«Η νέα πρόβλεψη για το μόρφωμα, το υβρίδιο αυτό της ''νέας ΥΕΝΕΔ'', της μνημονιακής τηλεόρασης του κ. Σαμαρά δεν προβλέπει θέσεις εργασίας για να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι περιφερειακοί σταθμοί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά την επίσκεψή του στην ΕΡΑ Κέρκυρας...

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε πως «με το που θα αποκατασταθεί η δημοκρατική λειτουργία και ο ελληνικός λαός θα δώσει την εντολή να σταματήσει η μνημονιακή λαίλαπα, θα επανέλθουμε στο θεσμικό πλαίσιο της ΕΡΤ, στο θεσμικό πλαίσιο της ισχυρής ελληνικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, του ισχυρού brand name της ΕΡΤ, προκειμένου όχι να γυρίσουμε σε αυτό που είχαμε πριν τις 11 Ιούνη, αλλά να ανασυγκροτήσουμε μια ισχυρή δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση. Πραγματικά δημόσια, έγκυρη, πλουραλιστική, αντικειμενική και όχι μνημονιακό φερέφωνο, όπως αυτό το οποίο ξεκίνησε να εκπέμπει μόλις προχθές και πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια θλιβερή εξέλιξη που δεν τιμά τη δημοκρατία στη χώρα μας».
Ανέφερε ακόμη πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα σταθεί αρωγός στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων, «στον αγώνα τους και στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν ζωντανή την ενημέρωση με τις δυσκολίες και τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν». 
antilogos-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου