Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Βίντεο: Καρέ - καρέ η ληστεία στο Βελεστίνο-Η ΕΛΑΣ ζηταει πληροφοριες

Υλική από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής στο υποκατάστημα της τράπεζας στο Βελεστίνο έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρεται, ότι δίνεται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, βιντεοληπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής υποκαταστήματος τράπεζας στο Βελεστίνο Μαγνησίας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Αυγούστου, πέντε άγνωστοι δράστες πήγαν στο τραπεζικό υποκατάστημα, όπου οι τέσσερις από αυτούς εισήλθαν στο εσωτερικό του και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν
συνολικά το χρηματικό ποσό των (317.420) ευρώ.

Παράλληλα, ο πέμπτος δράστης, ο οποίος είχε το ρόλο του «τσιλιαδόρου», τους ανέμενε εξωτερικά του υποκαταστήματος και επιβαίνοντες σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διέφυγαν όλοι μαζί μετά τη ληστεία. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο και ολοσχερώς καμένο λίγη ώρα αργότερα στη θέση «Άγιος Μηνάς» Δ.Δ. του χωριού Χλόης Βελεστίνου.

Η δημοσιοποίηση του υλικού αυτού αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση των ερευνώμενων πράξεων, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που διαπράχθηκαν.

Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο του βιντεοληπτικού υλικού και τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη ληστεία, μπορούν να επικοινωνούν με τις παρακάτω υπηρεσίες:

στον τ/φ αριθμό 24210 76957 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, η οποία διενεργεί την προανάκριση
στον τ/φ αριθμό 210 6411 111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
στους τ/φ αριθμούς 170, 1014, 1964 (και στο email ctu@hellenicpolice.gr) της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου