Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

«Ρεαλιστές» εναντίον… «τσαρλατάνων»!

«Ρεαλιστές» εναντίον… «τσαρλατάνων»! Η διάλυση των συνιστωσών δεν φαίνεται να έχει βοηθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται με μια φωνή. Διότι σε διαφορετικό μήκος κύματος βρέθηκε ο κ. Σταθάκης μιλώντας στην «Ελευθεροτυπία», από τους κυρίους Δραγασάκη και Παπαδημούλη.
                                                                                 
Οι δεύτεροι έχουν επιλέξει σιγά σιγά να αρχίσουν να «μαζεύουν» τα υπερβολικά ταξίματα-δεδομένου ότι προφανώς φοβούνται πως έρχονται εκλογές και ανησυχούν για τη στιγμή που οι υποσχέσεις θα πρέπει ενδεχομένως να γίνουν πράξη. Ο κ. Σταθάκης πάλι επέλεξε να μείνει πιστός στη γνωστή
γραμμή.«Κανείς δεν περισσεύει» από τους δημοσίους υπαλλήλους» δήλωσε. Σχετικά με το πώς σκοπεύει να διαχειριστεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της δεσμεύσεις της χώρας ανέφερε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει σταθερά δύο πράγματα. Μονόπλευρα θα εγκαταλείψει τις μνημονιακές δεσμεύσεις και τις μνημονιακές πολιτικές, άρα και την ίδια την τρόικα. Θα επαναδιαπραγματευθεί με τους εταίρους μία βιώσιμη δανειακή σύμβαση, με ασφαλιστικές δικλίδες τη ρήτρα ανάπτυξης και την αύξηση της απασχόλησης»

Παρακολουθούμε άραγε τη σύγκρουση των δύο νέων «φυλών» του ΣΥΡΙΖΑ? Ο Αλέξης με ποιους λέτε να είναι?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου