Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Υπόθεση ομηρίας στην πόλη Ίνγκολστατ ακυρώνει την επίσκεψη της Μέρκελ

  Ένας οπλισμένος άνδρας κρατά πολλούς ομήρους στο Δημαρχείο της πόλης την οποία επρόκειτο να επισκεφτεί σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος - Πληροφορίες ότι πρόκειται για έναν 25χρονο που παρενοχλούσε μια υπάλληλο του ΔημαρχείουΗ υπόθεση ομηρίας στην Ίνγκολστατ της Γερμανίας οδήγησε τη Γερμανίδα Καγκελάριο στο να ακυρώσει την προγραμματισμένη για σήμερα επίσκεψή της στην πόλη.

Η Άνγκελα Μέρκελ επρόκειτο να δώσει ομιλία το βράδυ στο κέντρο της  Ίνγκολστατ, ωστόσο, τα γεγονότα των τελευταίων ωρών άλλαξαν τα σχέδιά της.

Όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, ένας οπλισμένος άνδρας κρατά δεκάδες ομήρους στο
Δημαρχείο της πόλης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσά βρίσκεται και ένας εκ των τριών Δημάρχων.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης είπε ότι οι όμηροι κρατούνται στον δεύτερο όροφο του κτιρίου και πως οι αρχές ήδη έχουν επικοινωνία με τον δράστη. Ωστόσο, ανέφερε πως δεν έχουν πληροφορίες σχετικά με τα όπλα που έχει μαζί του ο άνδρας ή για το ποια είναι τα αιτήματά του.

Γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν νωρίτερα ότι δράστης είναι ένας άνδρας που ξέφυγε από ψυχιατρική κλινική. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 23χρονο σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί περιοριστικά μέτρα επειδή παρενοχλούσε μια υπάλληλο του Δημαρχείου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου