Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

« ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠ. ΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ- ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ- ΚΕΝΑ » του Θρ. Δαρδαμανέλη

Θεσ/νίκη 25.08.2013
ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ  ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
τέως ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΔΕ ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
τέως Αναπλ. ΑΙΡΕΤΟΣ ΑΠΥΣΔΕ Κεντρ. Μακεδονίας
Τηλ.: 6973455800  - 2310452759
Προς:   Σχολεία Ανατ. Θεσ/νίκης
 Κοιν: ΟΛΜΕ
ΕΛΜΕ-Θ
Μ.Μ.Ε.                   
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ Νο 13
ΘΕΜΑ:  « ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠ. ΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ- ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ- ΚΕΝΑ »
Συνάδελφοι
Ως  εκλεγμένος αιρετός εκπρόσωπος σας τα τελευταία 16 έτη οφείλω πιστεύω να σας ενημερώσω για την κατάσταση σε επίπεδο προσωπικού που υπάρχει αυτή την ώρα στην Δ.Δ.Ε. Αν. Θεσ/νίκης.
  1. στον πίνακα που σας επισυνάπτω  στην πρώτη στήλη ανά ειδικότητα είναι οι συνάδελφοι που παρέμειναν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, μετά τις φετινές τοποθετήσεις σε οργανικά κενά
που ολοκληρώθηκαν στις 6 Αυγούστου 2013.
   2. Στην δεύτερη στήλη υπάρχουν οι συνταξιοδοτήσεις από την 6/7/2013 και μέχρι σήμερα μαζί δυστυχώς με τα κενά που δημιουργήθηκαν και από τους 3 θανάτους εν ενεργεία συναδέλφων.
   3. Στην τρίτη στήλη είναι τα κενά που το ΥΠΑΙΘ ανακοίνωσε για μετατάξεις στην Α¨θμια ενώ στην τέταρτη σας αναφέρω τα πραγματικά κενά της Α¨θμιας που όμως δεν ανακοίνωσε για μετατάξειςτο ΥΠΑΙΘ για τους δικούς του λόγους. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι τα προηγούμενα 2 έτη μόνο οι ΠΕ19-20 εκπαιδευτικοί που μετακινούνταν με αίτηση τους στην Α΄θμια ήταν 75 και 84 αντίστοιχα αφήνοντας μάλιστα μερικά κενά στην Β΄θμια για να καλυφθούν με αποσπάσεις από άλλα ΠΥΣΔΕ ( τα σημερινά πλεονάσματα στην ειδικότητα είναι περίπου 120).
     Εν αναμονή των μετατάξεων στην Α¨θμια η εικόνα με τα κενά και τα πλεονάσματα καταγράφεται στο τέλος με την παρατήρηση ότι το ΠΥΣΔΕ της Αν. Θεσ/νίκης έχοντας πάντα προτεραιότητα να καλύπτει με ωράριο εργασίας τους συναδέλφους που έχουν οργανική μέσα στο ΠΥΣΔΕ μεταφέρει το προσωπικό σύμφωνα με τις παρατηρήσεις στα αντίστοιχα κενά.
ΘΡ. ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ   

   
                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου