Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Μας έριξε το ανάθεμα γα την κρίση η Μέρκελ

Μας έριξε το ανάθεμα γα την κρίση η Μέρκελ Το να βρίζεις την Ελλάδα έχει γίνει πολύ in τώρα τελευταία στη  Γερμανία. Η «νέα μόδα» αφορά όλο το φάσμα του πολιτικού συστήματος. Είναι άλλωστε πολύ εύκολο για  όλες τις πολιτικές δυνάμεις να μετατρέψουν μια χώρα σε κατάσταση αδυναμίας σε αποδιοπομπαίο τράγο για  τις δική τους επιλογή να φορτώνουν με πρόσθετα βάρη τους Γερμανούς φορολογούμενος προκειμένου οι Γερμανικές τράπεζες να συνεχίζουν να απομυζούν κεφάλαια από
ολόκληρη τη ζώνη του ευρώ.

Τελευταίο «κρούσμα» της νέας φρενίτιδας εμφανίστηκε σε προεκλογική συγκέντρωση του CDU, όπου η καγκελάριος της Γερμανίας υποστήριξε ότι «Η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να μπει στο ευρώ». Απέδωσε μάλιστα ευθύνες για αυτό στους σοσιαλδημοκράτες σημειώνοντας ότι «Ο καγκελάριος Σρέντερ δέχτηκε την είσοδο της Ελλάδας και αποδυνάμωσε το Σύμφωνο Σταθερότητας. Και οι δύο αποφάσεις ήταν θεμελιωδώς λανθασμένες και ήταν η αφετηρία για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα»

Το πολιτικό σύστημα στη Γερμανία επιλέγει  για ακόμη μια φορά να δηλητηριάσει με μίσος τις καρδιές των ψηφοφόρων αντί να παραδεχτεί τα λάθη του. Τα ίδια είχαν κάνει κάποτε και με τους Εβραίους… Είναι προφανές ότι η πρόσφατη ιστορία τους δεν τους δίδαξε τίποτε απολύτως..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου