Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Επικίνδυνες υπερβολές

 Επικίνδυνες υπερβολές Το μέτρο έχει χαθεί καιρό τώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που έχει χαρακτηρίσει το νομοθετικό έργο της βουλής πραξικόπημα και την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του τόπου Χούντα. Κάθε τέτοια τοποθέτηση προξενεί ζημία. Διότι η απονομιμοποίηση της δημοκρατίας ευνοεί τους εχθρούς της.

Αυτή η γενική παραδοχή ισχύει και για τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο. Είναι διαφορετικό να υποστηρίξει κανείς ότι δεν πρέπει να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο διότι έτσι απλώς
τροφοδοτούνται οι δείκτες της ανεργίας και διαφορετικό να πει ότι η κατάργηση οργανικών θέσεων στο Δημόσιο είναι παράνομη.

Αυτό είπε ο κ. Δρίτσας σε ερώτησή του στη βουλή για τη διαθεσιμότητα στο υπουργείο ναυτιλίας. «Οι όποιες πράξεις για κατάργηση οργανικών θέσεων υπαλλήλων στο υπουργείο Ναυτιλίας είναι παράνομες, αφού αντίκεινται στο περιεχόμενο του σχετικού νόμου για τη διαθεσιμότητα στο Δημόσιο, που ορίζει με σαφήνεια ότι η κατάργηση θέσεων επιτρέπεται μόνο μετά από έκθεση αξιολόγησης δομών και σχέδιο στελέχωσης», ανέφερε ο βουλευτής.

Πρέπει να σταματήσουν στο ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητούν το δικαίωμα της βουλής να νομοθετεί. Διότι η εναλλακτική λύση είναι να καταργηθεί το κράτος δικαίου και να πάρει ο καθένας το νόμο στα χέρια του… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου