Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Δένδιας στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα δεν είναι πια «ξέφραγο αμπέλι»

Την αντίδραση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τσουκαλά για τα γεγονότα στην Αμυγδαλέζα, με την οποια ι ΣΥΡΙΖΑ ζητά να κλείσει το κέντρο λαθρομεταναστων.

«Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, η Ελληνική Δημοκρατία καλείται να αγνοήσει το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε κράτους, αλλά και τις προβλέψεις των κοινοτικών οδηγιών, επιτρέποντας ανέλεγκτη είσοδο στο έδαφός της και ελεύθερη διαβίωση κάθε παράνομου μετανάστη, όπου αυτός επιθυμεί», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του Υπουργού και προσθέτει:

«Φτάνει μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ στο σημείο να δικαιολογεί κακουργηματικού χαρακτήρα αντιδράσεις
απέναντι στο δικαίωμα του ελληνικού κράτους να περιορίζει όποιον έχει εισέλθει παράνομα στο έδαφός του! Τους εξωφρενικούς αυτούς ισχυρισμούς τους παραδίδουμε στη χλεύη της ελληνικής κοινωνίας.

Αλλά είναι ώρα να εγκαταλείψει το συγκεκριμένο κόμμα τους παραλογισμούς του και να αντιληφθεί ότι δεν δικαιούμαστε να παραιτηθούμε από το δικαίωμα άσκησης κυριαρχίας στη χώρα μας.

Καταλήγοντας, στέλνουμε το μήνυμα μέσα και έξω από την πατρίδα μας:

Στόχος μας είναι κάθε παράνομος μετανάστης, εφόσον τα αρμόδια όργανα κρίνουν ότι δεν δικαιούται διεθνούς προστασίας, να κρατείται μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του. Η Ελλάδα δεν είναι πια «ξέφραγο αμπέλι»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου