Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Σε έκθεση της Πολωνίας το αεροσκάφος επιδείξεως της ΠΑ


zeus4 600 375 -1520156775Ολοκληρώθηκε, σήμερα, η δοκιμαστική επίδειξη του αεροσκάφους F-16C της ομάδας αεροπορικής επιδείξεως «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που βρίσκεται από χθες στην Πολωνία προκειμένου αύριο και μεθαύριο να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο αεροπορικό σώου της Πολωνίας, εκπροσωπώντας τα Ελληνικά χρώματα.
Σημειώνουμε ότι χθες νωρίς το απόγευμα, στην αεροπορική βάση στο Radom της Πολωνίας, προσγειώθηκε το αεροσκάφος της Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16C Block.52+ «Ζευς” (F-16 Demo
Team), της 115 Πτέρυγος Μάχης από την αεροπορική βάση της Σούδας, με χειριστή τον Σμηναγό (Ι) Γιώργο Ανδρουλάκη, προκειμένου να συμμετάσχει στο διήμερο αεροπορικό σόου που οργανώνεται το Σαββατοκύριακο από την Πολωνική Πολεμική Αεροπορία. Αεροσκάφος και πιλότο υποδέχτηκαν τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδος, οι τεχνικοί, οι οποίοι είχαν προηγηθεί χρησιμοποιώντας επιβατικό αεροσκάφος της γραμμής για να μεταβούν από την Κρήτη.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα η «Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς"» της ΠΑ θα εκτελέσει δύο συνολικά επιδείξεις, μια αύριο Σάββατο και μια την Κυριακή, ενώ θα επιστρέψει στην Κρήτη την προσεχή Δευτέρα. (παραπολιτικα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου