Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Παπαδημούλης σε ΚΚΕ: Πήρατε την άδεια δωρεάν και τώρα την πουλάτε στην πιάτσα...

Ε, πούλα και συ το ρ/σ Στο Κόκκινο! ΄Η δεν ενδιαφέρεται κανείς να τον αγοράσει;

Σκληρή κριτική κατά του ΚΚΕ για την πώληση του ραδιοσταθμού 902 άσκησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος καλεί τον Περισσό να δώσει εξηγήσεις για το εάν είναι νόμιμο «μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν να πουλιέται στην ''πιάτσα».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε με αιχμηρά σχόλια κατά του ΚΚΕ όσον αφορά την πώληση του 902 σε δηλώσεις του στο «Κόκκινο» και επεσήμανε πως «η ηγεσία του ΚΚΕ οφείλει, με ευθύνη, να πει που και πως πουλήθηκε ο ''902'', αν είναι νόμιμο μια άδεια που δόθηκε σε ένα κόμμα δωρεάν
να πουλιέται στην ''πιάτσα'', ποιες νομικές δικλείδες χρησιμοποίησαν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του νέου αγοραστή κι αν είναι αλήθεια ότι ο αγοραστής είναι ο ιδιοκτήτης του Extra».

Συνεχίζοντας, ο κ. Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στην κατηγορηματική άρνηση του Περισσού για οποιασδήποτε μορφής συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Πως το ΚΚΕ, που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και απορρίπτει κάθε πρόταση κοινής δράσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε να πουλήσει το κανάλι και το ραδιόφωνο του σε έναν ιδιοκτήτη που υπέρ-προβάλλει τη Χ.Α κι ο ίδιος είναι συχνά ομοτράπεζος του κ. Σαμαρά;»

Κλείνοντας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από το ΚΚΕ «πλήρη διαφάνεια και εξηγήσεις που τις χρωστούν πάνω από όλα στον κόσμο τους», ενώ επεσήμανε πως «δεν είναι νοητό να ακολουθεί η Αριστερά σε τέτοια θέματα που σχετίζονται με απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις, δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου