Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ Ι.Ε.Κ.»


Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση για την πλήρωση με επιλογή ογδόντα τεσσάρων (84) θέσεων Διευθυντών σε Δημόσια Ι.Ε.Κ.
Κ α λ ε  ί

τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τα κριτήρια και τις νόμιμες προϋποθέσεις (όπως περιγράφονται παρακάτω) να υποβάλλουν αίτηση για την  πλήρωση με επιλογή ογδόντα τεσσάρων (84) θέσεων Διευθυντών στα ακόλουθα Δημόσια Ι.Ε.Κ. :
1)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
4.
ΚΑΒΑΛΑΣ
2.
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
5.
ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
3.
ΔΡΑΜΑΣ
6.
ΞΑΝΘΗΣ

2)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
13.
ΚΗΦΙΣΙΑΣ
2.
ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
14.
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
3.
ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
15.
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ
4.
ΑΙΓΑΛΕΩ
16.
ΜΕΓΑΡΩΝ
5.
ΑΙΓΙΝΑΣ
17.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
6.
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
18.
ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
7.
ΑΧΑΡΝΩΝ
19.
ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
8.
ΒΑΡΗΣ
20.
ΝΙΚΑΙΑΣ
9.
ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
21.
ΠΕΙΡΑΙΑ
10.
ΓΛΥΦΑΔΑΣ
22.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
11.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
23.
ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
12.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ



3)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
2.
ΣΑΜΟΥ
4)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΑΓΡΙΝΙΟΥ
3.
ΠΑΤΡΑΣ
2.
ΑΙΓΙΟΥ
4.
ΠΥΡΓΟΥ

5)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΓΡΕΒΕΝΩΝ
4.
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
2.
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
5.
ΦΛΩΡΙΝΑΣ
3.
ΚΟΖΑΝΗΣ


6)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΑΡΤΑΣ
3.
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
2.
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
4.
ΠΡΕΒΕΖΑΣ
7)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΒΟΛΟΥ
4.
ΛΑΡΙΣΑΣ 2ο
2.
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
5.
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
3.
ΛΑΡΙΣΑΣ


8)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
3.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
2.
ΚΕΡΚΥΡΑΣ


9)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΒΕΡΟΙΑΣ
9.
ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ
2.
ΕΔΕΣΣΑΣ
10.
ΝΕΑΠΟΛΗΣ
3.
ΕΠΑΝΟΜΗΣ
11.
ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
4.
ΕΥΟΣΜΟΥ
12.
ΣΕΡΡΩΝ
5.
ΘΕΡΜΗΣ
13.
ΣΙΝΔΟΥ
6.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
14.
ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
7.
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
15.
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
8.
ΚΙΛΚΙΣ


10)    ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4.
ΣΗΤΕΙΑΣ
2.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
5.
ΧΑΝΙΩΝ
3.
ΡΕΘΥΜΝΟΥ


11)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΚΑΛΥΜΝΟΥ
3.
ΡΟΔΟΥ
2.
ΚΩ
4.
ΣΥΡΟΥ
12)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
4.
ΣΠΑΡΤΗΣ
2.
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
5.
ΤΡΙΠΟΛΗΣ
3.
ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


13)  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
Α/Α
Δ.Ι.Ε.Κ.
1.
ΑΜΦΙΣΣΑΣ
3.
ΧΑΛΚΙΔΑΣ
2.
ΛΑΜΙΑΣ



Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για κατάταξη στον πίνακα μίας (1) μόνο περιφέρειας και με σειρά προτίμησης ανά  Δ.Ι.Ε.Κ.

Ι. ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Δημοσίου Ι.Ε.Κ.
O Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. είναι όργανο διοίκησης (προΐσταται) του Δ.Ι.Ε.Κ. και είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και λειτουργία του Δ.Ι.Ε.Κ. .
Η θητεία των Διευθυντών είναι διετής  και έως  31-8-2015.

ΙΙ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι υποψήφιοι για τις θέσεις Διευθυντών Δ.Ι.Ε.Κ. θα πρέπει να είναι:
  • Εκπαιδευτικοί του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, των κλάδων ΠΕ01 μέχρι και ΠΕ20, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με οκτώ (8) χρόνια δημόσια υπηρεσία, από τα οποία τουλάχιστον δύο (2) σε δομές ή υπηρεσίες της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, ή
  • Δημόσιοι υπάλληλοι των κλάδων ΠΕ ή ΤΕ με οκτώ (8) χρόνια δημόσια υπηρεσία, από τα οποία τουλάχιστον δύο (2) σε δομές ή υπηρεσίες της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
Δεν επιλέγεται ως Διευθυντής Δ.Ι.Ε.Κ. εκπαιδευτικός ή υπάλληλος ο οποίος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα από αυτά που ορίζονται στο άρθρο 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007, Φ.Ε.Κ. 26 Α” όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το Ν. 4057/2012, Φ.Ε.Κ. 54 Α’) ή για τον οποίο συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 8 του ίδιου Κώδικα.
Το κώλυμα επιλογής της προηγούμενης παραγράφου δεν πρέπει να συντρέχει τόσο κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής της αίτησης υποψηφιότητας όσο και κατά το χρόνο τοποθέτησης από το αρμόδιο όργανο.

ΙΙΙ. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Η κατάταξη των υποψηφίων σε αξιολογικούς πίνακες ανά περιφέρεια Δ.Ι.Ε.Κ. θα γίνει βάσει των κριτηρίων επιλογής και μοριοδότησης που περιγράφονται αναλυτικά στον ακόλουθο πίνακα (σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΥΑ 121/25-5-1992 έτσι όπως  τροποποιήθηκε και  ισχύει με την υπ’ αριθμ. ΥΑ/14442/9-7-2010) τα οποία θα πρέπει να συντρέχουν κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων υποψηφιοτήτων.
Κ Ρ Ι Τ Η Ρ Ι Α
ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΜΟΝΑΔΩΝ
 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΜΟΝΑΔΩΝ
ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ
ΜΟΝΑΔΕΣ
Ι. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ – ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
30


1. Διδακτορικό δίπλωμα

9

1α. το περιεχόμενό του εντάσσεται στις επιστήμες της αγωγής ή στον επιστημονικό χώρο της αντίστοιχης ειδικότητας ή της εκπαίδευσης ενηλίκων ή της οργάνωσης και διοίκησης


6
1β. το περιεχόμενό του δεν εντάσσεται στις παραπάνω κατηγορίες.


3
2. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών

6

2α. το περιεχόμενό του εντάσσεται στις επιστήμες της αγωγής ή στον επιστημονικό χώρο της αντίστοιχης ειδικότητας ή της εκπαίδευσης ενηλίκων ή της οργάνωσης και διοίκησης


4
2β. το περιεχόμενό του δεν εντάσσεται στις παραπάνω κατηγορίες


2
Αν ο υποψήφιος έχει διδακτορικό και μεταπτυχιακό τίτλο στο ίδιο επιστημονικό αντικείμενο, μοριοδοτείται μόνο το διδακτορικό δίπλωμα.
3. Δεύτερο Πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι.  
3

4. Βεβαίωση ή Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης Σ.Ε.Λ.Μ.Ε., Σ.Ε.Λ.Δ.Ε., Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε./Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε.  
2
1
Μοριοδοτείται εφόσον δεν χρησιμοποιήθηκε ως προσόν διορισμού
5. Πιστοποιημένη επιμόρφωση από το Ε.Κ.Δ.Δ.Α. και άλλες σχολές του Δημοσίου, Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι., φορείς του Υ.ΠΑΙ.Θ., το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης, το Κοινωνικό Πολύκεντρο ή το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης

4
0,1
 για κάθε ημέρα επιμόρφωσης
Στην πιστοποιημένη επιμόρφωση περιλαμβάνονται και τα πιστοποιητικά επιμόρφωσης του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. ή άλλων σχολών επιμόρφωσης του Δημοσίου που έχουν αποκτηθεί μέχρι 15-5-2009.
6. Πιστοποιημένη επιμόρφωση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.)

2

7. Πιστοποιημένη γνώση Ξένων Γλωσσών

4

7α. Πρώτης ξένης γλώσσας επιπέδου Β2


1,5
 7β. Πρώτης ξένης γλώσσας επιπέδου ανώτερου του Β2


2,5
7γ. Δεύτερης Ξένης Γλώσσας επιπέδου Β2


0,75
 7δ. Δεύτερης Ξένης Γλώσσας επιπέδου ανώτερου του Β2


1,25
Μοριοδοτείται μόνον η πιστοποιημένη γνώση στο ανώτερο επίπεδο.Η πιστοποιημένη γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας μοριοδοτείται κατά το ήμισυ της πρώτης. Δεν μοριοδοτείται η γνώση ξένης γλώσσας που αποτέλεσε ειδικό προσόν διορισμού.
ΙΙ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ –
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
15


1. Υπηρεσιακή κατάσταση

8

1α. Δημόσια Υπηρεσία σε μονάδες και Υπηρεσίες της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης 


0,5 για κάθε έτος πέραν του χρόνου που αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής
1β. Δημόσια Υπηρεσία στον υπόλοιπο Δημόσιο Τομέα 


0,25 για κάθε έτος πέραν του χρόνου που αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής
2. Διοικητική εμπειρία

7

2α. Άσκηση καθηκόντων

5

2α.1  Παρέδρου επί θητεία του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, Σχολικού Συμβούλου, Διευθυντή ή Προϊσταμένου Γραφείου Εκπαίδευσης, Προϊσταμένου ΚΕ.Δ.Δ.Υ., Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης  του Υ.ΠΑΙ.Θ., Προϊσταμένου Διεύθυνσης του Ο.Ε.Ε.Κ., Διευθυντή Δ.Ι.Ε.Κ., αναπληρωτή Διευθυντή Δ.Ι.Ε.Κ., Διευθυντή Σχολικής Μονάδας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ή Σ.Ε.Κ.


0,50
 για κάθε έτος
2α.2 Προϊσταμένου Διεύθυνσης του Υ.ΠΑΙ.Θ. και των εποπτευόμενων Ν.Π.Δ.Δ., Διευθυντή Σχολικής Μονάδας Γενικής Εκπαίδευσης, Προϊσταμένου τμήματος του Ο.Ε.Ε.Κ., Υποδιευθυντή Δ.Ι.Ε.Κ.,  Υποδιευθυντή Σχολικής Μονάδας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ή Σ.Ε.Κ, Τομεάρχη Σ.Ε.Κ


0,40
για κάθε έτος
2α.3 Προϊσταμένου Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, Υποδιευθυντή Σχολικής Μονάδας Γενικής Εκπαίδευσης, Υπευθύνου Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Προϊσταμένου τμήματος του Υ.ΠΑΙ.Θ. και των εποπτευόμενων Ν.Π.Δ.Δ.


0,25
για κάθε έτος
2β. Άσκηση καθηκόντων σε θέσεις διοίκησης φορέων του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου τομέα, Νομάρχη ή Αντινομάρχη, Δημάρχου ή Αντιδημάρχου 

2
0,50
για κάθε έτος
Η παράλληλη άσκηση καθηκόντων δεν μοριοδοτείται αθροιστικά. Χρόνος υπηρεσίας μεγαλύτερος του εξαμήνου θεωρείται ως ολόκληρο έτος ενώ μικρότερος του εξαμήνου δεν υπολογίζεται.
ΙΙΙ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
20


Το κριτήριο αυτό αξιολογείται με προσωπική συνέντευξη των υποψηφίων μέσω της οποίας εκτιμώνται η προσωπικότητα, η επαγγελματική πρόοδος και οι ικανότητες του υποψηφίου, όπως η ικανότητα αντίληψης, η ικανότητα επικοινωνίας, η ικανότητα συνεργασίας, η ικανότητα ανάπτυξης πρωτοβουλιών και επίλυσης προβλημάτων ιδίως διδακτικών, διοικητικών, οργανωτικών και λειτουργικών, η ικανότητα να δημιουργεί κατάλληλο παιδαγωγικό περιβάλλον και να εμπνέει το προσωπικό και τους εκπαιδευτές στην άσκηση των καθηκόντων τους.



Για τη μοριοδότηση της συνέντευξης θα συνεκτιμηθούν :α) Τα στοιχεία που ο υποψήφιος αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα, τα οποία αποδεικνύονται με παραστατικά στοιχεία (αντίγραφα, βεβαιώσεις) τα οποία δεν έχουν μοριοδοτηθεί, όπως άλλες σπουδές, επιμόρφωση και μετεκπαίδευση, οργάνωση εκπαιδευτικών συνεδρίων, σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή συμμετοχή σε αυτά με την ιδιότητα του εισηγητή, του μέλους της επιστημονικής ομάδας ή του επιμορφωτή, συγγραφικό και ερευνητικό έργο, πρωτοβουλίες σε σχέση με το εκπαιδευτικό έργο, υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εφαρμογή καινοτομιών, σχετική με την εκπαίδευση διοικητική εμπειρία, συμμετοχή σε συμβούλια, επιτροπές ή ομάδες εργασίας, κοινωνική και συνδικαλιστική δράση, συμμετοχή σε όργανα διοίκησης επιστημονικών και εκπαιδευτικών οργανώσεων ή σε όργανα λαϊκής συμμετοχής και επίσημες διακρίσεις και αριστεία. Η εισαγωγική επιμόρφωση του υποψηφίου και οι δραστηριότητες (σεμινάρια, ημερίδες, επιμορφωτικές συναντήσεις κ.λπ.) που αποτελούν υπηρεσιακές υποχρεώσεις δεν μοριοδοτούνται. β) Υπόμνημα του υποψηφίου, το οποίο περιλαμβάνει έκθεση αυτοαξιολόγησης και προγραμματισμό του έργου του σε περίπτωση επιλογής του. Για την αξιολόγηση των στοιχείων του υπομνήματος ο υποψήφιος δύναται να καταθέσει σχετικά στοιχεία σε παράρτημα.

Η συνέντευξη διενεργείται βάσει του  άρθρου 13, παρ. 4 και 5  του ν. 3848/2010 και τις σχετικές εγκυκλίους.  Για τη διασφάλιση της διαφάνειας η συνέντευξη μαγνητοφωνείται.
Η παρουσία στη συνέντευξη είναι υποχρεωτική. Όσοι δεν προσέρχονται στη συνέντευξη αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής. Καμία βεβαίωση ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο δε γίνεται δεκτό από την επιτροπή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.
Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για το χώρο και το χρόνο της συνέντευξης με ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα (www.gslll.edu.gr/Ανακοινώσεις) και τα γραφεία της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.   τη   Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013.
Προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες θα δημοσιοποιηθούν με καταχώρισή τους στην ηλεκτρονική σελίδα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. (www.gslll.edu.gr/Ανακοινώσεις) και παράλληλα θα αναρτηθεί ο αξιολογικός  πίνακας στα γραφεία της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.
Τυχόν ενστάσεις, αιτήσεις θεραπείας ή ιεραρχικές προσφυγές υποβάλλονται στη Γ.Γ.Δ.Β.Μ.  μόνο μία φορά μέσα στην αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών, από την επόμενη της ανάρτησης των προσωρινών αξιολογικών πινάκων επιλογής στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.
Εάν η τελευταία ημέρα της ανωτέρω δεκαήμερης προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων είναι Σάββατο ή ημέρα αργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών, τότε η προθεσμία παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι και την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αργία.
Ενστάσεις που περιέρχονται στην Υπηρεσία μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας θεωρούνται εκπρόθεσμες και δεν εξετάζονται.
Τα οριστικά αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν με καταχώρισή τους στην ηλεκτρονική σελίδα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. (www.gslll.edu.gr/Ανακοινώσεις) και παράλληλα θα αναρτηθεί ο οριστικός πίνακας στα γραφεία της Γ.Γ.Δ.Β.Μ.
Μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων δεν γίνονται δεκτές διοικητικές προσφυγές.
Οι πίνακες Διευθυντών Δημοσίων Ι.Ε.Κ. που θα καταρτιστούν θα ισχύσουν από την κύρωσή τους μέχρι την 31/08/2015, οι δε υποψήφιοι που θα περιληφθούν σ’ αυτούς θα καλύπτουν τις κενές ή κενούμενες θέσεις που θα προκύπτουν κατά το χρόνο ισχύος των πινάκων.
  1. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
1. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στη διαδικασία επιλογής από 26  μέχρι  30  Αυγούστου  2013 (αποκλειστική προθεσμία). Η έντυπη αίτηση υποψηφιότητας (4 σελίδες) θα είναι διαθέσιμη την ιστοσελίδα της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. (www. gslll.edu.gr/Ανακοινώσεις). Οι υποψήφιοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κατάταξη στον πίνακα μίας (1) μόνο περιφέρειας και με σειρά προτίμησης ανά Δ.Ι.Ε.Κ.
2. Στις αιτήσεις θα πρέπει να επισυνάπτονται:
  • Βεβαίωση υπηρεσιακών μεταβολών από την οποία να προκύπτει ο ακριβής χρόνος Δημόσιας Υπηρεσίας συνολικά καθώς και αυτός σε δομές ή υπηρεσίες της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.
  • Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/86 ότι α) ο εκπαιδευτικός ή ο υπάλληλος δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα από τα οριζόμενα στην παρ.2 του άρθρου 109 του Υπαλληλικού κώδικα (ν.3528/2007 ΦΕΚ 26 τ. Α΄) και β) δεν συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παρ.1 του άρθρου 8 του ίδιου κώδικα.
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Αντίγραφα τίτλων σπουδών, μεταπτυχιακών σπουδών, μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης
  •  Αποδεικτικό πιστοποιημένης επιμόρφωσης στις Τεχνολογίες Πληροφορικής Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.).
  •  Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών. Δε λαμβάνονται υπόψη αποδεικτικά που αποτέλεσαν  ειδικά προσόντα διορισμού.
  • Βεβαιώσεις άσκησης καθηκόντων από τις οποίες να προκύπτει η διοικητική εμπειρία  όπως περιγράφεται στον πίνακα κριτηρίων μοριοδότησης (Κατηγορία ΙΙ /Κριτήριο 2).
Όλοι οι τίτλοι σπουδών και τα λοιπά δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν σε επικυρωμένα αντίγραφα. Προκειμένου δε για τίτλους σπουδών που προέρχονται από ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της αλλοδαπής, αυτοί πρέπει να είναι αναγνωρισμένοι από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π./ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. ή το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Ι.Τ.Ε.) ή το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Ισοτιμιών (Σ.Α.Ε.Ι.).
Τυχόν ξενόγλωσσες βεβαιώσεις ή έγγραφα θα πρέπει να έχουν επίσημα μεταφραστεί  από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών ή άλλο αρμόδιο κατά το νόμο όργανο.
Οι βεβαιώσεις ή τα υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση και στην άσκηση διοικητικών καθηκόντων θα πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης.
Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων επισυνάπτονται στην αίτηση σύμφωνα με τη σειρά των κριτηρίων του αναλυτικού πίνακα μοριοδότησης.
Προσόντα που δεν αποδεικνύονται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά δε λαμβάνονται υπόψη στη μοριοδότηση.

3. Οι αιτήσεις και τα παραπάνω δικαιολογητικά υποβάλλονται με ταχυδρομείο, ταχυμεταφορά ή αυτοπροσώπως στη διεύθυνση και για τις ημέρες και ώρες που αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα:


ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Π Ρ Ο Θ Ε Σ Μ Ι Α
Ω Ρ Ε Σ
(σε περίπτωση υποβολής με ταχυμεταφορά ή αυτοπροσώπως)
Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.)
Τμήμα Διοικητικού,
Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, Τ.Κ. 11143, ΑΘΗΝΑ
Από 26/08/2013 έως 30/08/2013
Από 7.30 έως 15.00
Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής – ταχυμεταφοράς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος, μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω fax και e-mailΔΕΝ λαμβάνονται υπόψη.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δε θα γίνεται δεκτή καμία άλλη αίτηση, ούτε συμπληρωματικά δικαιολογητικά ή οποιαδήποτε μεταβολή στην αίτηση υποψηφιότητας για κατάταξη στους πίνακες Διευθυντών Δημοσίων Ι.Ε.Κ.
Οι υποψήφιοι που είναι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα πρέπει να κοινοποιήσουν μόνο την αίτησή τους στην αντίστοιχη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, όπου ανήκουν οργανικά, προς ενημέρωσή της.
Επισημαίνεται ότι:
  1. Η αίτηση υποψηφιότητας για τη θέση Διευθυντή Δ.Ι.Ε.Κ. ενέχει τη θέση δήλωσης αποδοχής απόσπασης.
  2. Ανάκληση της αίτησης υποψηφιότητας δε θα γίνεται δεκτή, εκτός εάν οι λόγοι τους οποίους επικαλείται ο υποψήφιος έχουν προκύψει μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης.
    1. V.                 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, Τμήμα Διοικητικού,
Τηλ: 213-1311635, 213-1311636, 213-1311634, 213-1311633, 213-1311630, 213-1311631 213-1311696  και ώρες 9:00 π.μ.-15:00 μ.μ.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΙΕΚ 2013-2014.doc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου