Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Φουλ για την… Γ΄ Εθνική ο ΣΥΡΙΖΑ!

15-6-thumb-largeΟ Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί με αποσπασματικές κινήσεις να συσπειρώσει τη βάση αλλά τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά.
Στο κάλεσμα για συγκέντρωση κατά της επιστράτευσης των καθηγητών ανταποκρίθηκαν μόλις πεντακόσια άτομα ενώ στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν τα φιλικά προς την Κουμουνδούρου συνδικάτα συμμετέχουν μόνο οι ηλεκτρολόγοι που ρυθμίζουν τις μικροφωνικές.
Μπροστά στην αδιέξοδη κατάσταση που διαμορφώνεται ο Αλέξης ξαναβγήκε στο αντάρτικο για να συναντήσει τον… εξεγερμένο λαό. Επέλεξε τη μέρα του περιβάλλοντος να πάει να μιλήσει στους
κατοίκους κάποιων χωριών στη Χαλκιδική οι οποίοι αντιδρούν στα μεταλλεία χρυσού.
Αλλά και εκεί έπεσε στο μπλόκο των μεταλλωρύχων οι οποίοι τον προειδοποίησαν να μην παίζει με το μεροκάματο δύο χιλιάδων εργαζόμενων.
Βέβαια ο πρόεδρος Αλέξης το μόνο που δεν τον νοιάζει είναι το μεροκάματο δύο χιλιάδων εργαζόμενων.
Αδιαφορεί επίσης και για τη νομιμότητα αφού έχει προσχωρήσει στο δόγμα νόμος είναι το δίκιο της Κουμουνδούρου.
Εξάλλου κάποιες συνιστώσες είχαν επενδύσει στα μεταλλεία χρυσού όλες τις ελπίδες για ν’ ανάψει το φυτίλι της εξέγερσης. Επεδίωκαν με κάθε τρόπο ένα νεκρό από ατύχημα για να αποκτήσουν άλλοθι προκειμένου να λαμπαδιάσουν ολόκληρη τη χώρα.
Τώρα όμως τους γύρισαν την πλάτη και οι αντισυστημικοί και οι συστημικοί και όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις πολύ σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα περιοριστεί στα φυσιολογικά του ποσοστά.
Οπως λένε, εκεί στην Γ΄ Εθνική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου