Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ελβετοί πολίστες πέταγαν κέρματα και κούναγαν χαρτονομίσματα στο πρόσωπο Ελλήνων αντιπάλων τους

photo (3)Ενα απερίγραπτο και άκρως προκλητικό περιστατικό με πρωταγωνιστές 11χρονους και 12χρονους Ελβετούς πολίστες διαδραματίστηκε στη Γλυφάδα. Τα παιδιά, λίγο πριν πέσουν στην πισίνα, κουνούσαν στο πρόσωπο των Ελλήνων αντιπάλων τους πεντάευρα και δεκάευρα, ενώ τους πέταξαν και κέρματα των 10 και των 20 λεπτών.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τον ιστότοπο Contra, σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Γλυφάδα. Η ομάδα πόλο από το Λουγκάνο είχε προσκληθεί από την ΑΝΟ Γλυφάδα, για να συμμετάσχει σε τουρνουά στις εγκαταστάσεις της ελληνικής ομάδας.
Λίγο πριν την έναρξη ενός από τους φιλικούς αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες οι 11χρονοι και
12χρονοι Ελβετοί προχώρησαν σε μια άκρως προκλητική κίνηση, που όμως είναι ενδεικτική της εικόνας που σχηματίζεται για την κατάσταση στην Ελλάδα στο εξωτερικό.
Οι πιτσιρικάδες θέλοντας να πειράξουν τους αντιπάλους τους άρχισαν να τους κουνούν μέσα στο πρόσωπο χαρτονομίσματα ενώ ορισμένοι τους πέταξαν και κέρματα.
Eνα περιστατικό που δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψει κανείς, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικό της εικόνας που παρουσιάζει η χώρα μας στο εξωτερικό, διαδραματίστηκε πριν από λίγες μέρες στη Γλυφάδα.
Στο επεισόδιο δεν δόθηκε συνέχεια, ωστόσο όλοι οι νεαροί πολίστες της Γλυφάδας διαμαρτυρήθηκαν για τη συμπεριφορά των αντιπάλων τους στους γονείς και στη διοίκηση της ΑΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου