Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ανήλικοι μαθητές έριξαν μολότοφ στο σχολείο τους

Συνελήφθησαν στη Νίκαια τρεις ανήλικοι μαθητές που έριξαν μολότοφ στο σχολείο τουςΑυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ είχαν κατασκευάσει τρεις ανήλικοι μαθητές, οι οποίοι τις έριξαν μεταξύ άλλων και στο σχολείο τους
Συνελήφθησαν στη Νίκαια τρεις ανήλικοι μαθητές που έριξαν μολότοφ στο σχολείο τους

Συνελήφθησαν την 30-5-2013 το μεσημέρι στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας, τρείς ανήλικοι Έλληνες, δύο 14χρονοι και ένας 15χρονος, για ρίψη μολότοφ σε σχολικό συγκρότημα. Συνελήφθησαν επίσης δύο Ελληνίδες ηλικίας 46 και 43 ετών, κηδεμόνες δύο εκ των
ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας τους.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρείς ανήλικοι μετέβησαν το βράδυ της 29-5-2013 σε σχολικό συγκρότημα στη Νίκαια, στο οποίο είναι μαθητές και έρριψαν εξωτερικά δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς (μολότοφ), που οι ίδιοι είχαν κατασκευάσει νωρίτερα, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρής έκτασης πυρκαγιά με μικρές υλικές ζημιές.
Οι ανήλικοι ομολόγησαν επιπλέον ότι, το τελευταίο 15νθημερο είχαν προβεί σε άλλες τέσσερις ρίψεις μολότοφ στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.
Οι ανήλικοι δράστες με προφορική εντολή του κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Πειραιά αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ οι δύο κηδεμόνες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου