Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Αυτός είναι ο άτυχος γυναικολόγος που σκότωσε ο Πακιστανός καρφώνοντάς του ένα σκουπόξυλο στην καρωτίδα [εικόνα]

Φρικτό θάνατο από τα χέρια του 23χρονου Πακιστανού που φρόντιζε τον κήπο του σπιτιού τους στο Αλιβέρι βρήκε ο 56χρονος γυναικολόγος Νικος Πολυδωρόπουλος.

Σε εκπομπή του Star προβλήθηκε μια φωτογραφία του άτυχου γυναικολόγου τον οποίο σκότωσε ο Πακιστανός την ώρα που είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι να ξεκουραστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός προσπάθησε να τον πνίξει και στη συνέχεια του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα καρφώνοντάς του ένα σκουπόξυλο στην καρωτίδα.


Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Η δολοφονία του άτυχου ζευγαριού. σύμφωνα και με τον ιατροδικαστή πρέπει να έγινε στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε την Κυριακή από την κόρη του ζευγαριού που αδυνατούσε να τους βρει στο τηλέφωνο.

Οι άνδρες της αστυνομίας έφθασαν αμέσως στο σημείο, πήδηξαν τη μάντρα και αμέσως βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα: Την 54χρονη γυναίκα να κείτεται νεκρή στην πίσω αυλή.

Ανήσυχη απευθύνθηκε στην αστυνομία, που έσπευσε στο σπίτι για επιτόπια έρευνα. Στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι όπου βρήκαν δολοφονημένο στην κρεβατοκάμαρα και τον 56χρονο γυναικολόγο.

Το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ δεν διαπιστώθηκε διάρρηξη. Το σπίτι αλλά και η εξωτερική πόρτα ήταν κλειδωμένες, αφού ο δράστης είχε κλειδώσει και είχε πάρει μαζί του τα κλειδιά. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης άρπαξε από το σπίτι 150 ευρώ και τις πιστωτικές κάρτες του ζευγαριού.

Μαζί με τον 23χρονο Πακιστανό, ο οποίος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, συνελήφθησαν ακόμα έξι ομοεθνείς του για υπόθαλψη εγκληματία.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου