Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ... Τα «χαρτιά» του για τη στάση που θα κρατήσει η ΔΗΜΑΡ στο προσεχές μέλλον ανοίγει αύριο το πρωί, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου, ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο κ. Κουβέλης ανοίγοντας τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής, θα βάλει φρένο στα σενάρια για συμπράξεις με άλλα κόμματα ή στην εκχώρηση της πολιτικής αυτονομίας της ΔΗΜΑΡ, κλείνοντας την «πόρτα» σε όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για
συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αναμένεται να επαναλάβει την πάγια θέση του κόμματός του για τη μάχη της χώρας στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, και θα επιβεβαιώσει πως «η ΔΗΜΑΡ θα είναι παρούσα με το δικό της διακριτό στίγμα».

Ο ίδιος, αναμένεται να αναφερθεί εκ νέου στην ανασυγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού «με ένα αστερισμό κινήσεων και προσώπων που θα συσπειρωθούν με βάση τη φυσιογνωμία και το περιεχόμενο του δημοκρατικού σοσιαλισμού», πράγμα που έχει πει σε πολλές του ομιλίες και στο παρελθόν.

Τέλος, αίσθηση αναμένεται να προκαλέσουν οι αναφορές που θα κάνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ για τους δύο -πρώην- κυβερνητικούς του εταίρους, αλλά και για το χειρισμό τόσο της ΕΡΤ και άλλων θεμάτων που τον οδήγησαν στην έξοδο από την κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου