Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σύσκεψη για το αεροπορικό – θαλάσσιο σόου

Σύσκεψη για το αεροπορικό – θαλάσσιο σόουΠραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου μία ακόμη σύσκεψη για το αεροπορικό και θαλάσσιο σόου της Καβάλας, που πλέον πραγματοποιείται τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή και το Σάββατο. Ο επικεφαλής της διοργάνωσης Παναγιώτης Γεωργιάδης είχε απέναντί του τους υποστηρικτές του σόου, όλους όσους συμμετέχουν, όλους όσους συνδιοργανώνουν την εκδήλωση. Έκανε οριστικές ανακοινώσεις για τις συμμετοχές και τις ακυρώσεις που υπήρξαν. Ανακοίνωσε επίσημα ότι στο σόου δεν θα λάβουν μέρος πιλότοι από τη Σαουδική Αραβία. Αυτό ήταν γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες. Αντίθετα οριστικοποίησε τη συμμετοχή του πιλότος από την Τουρκία και οι ακροβατικές ομάδες της Ρουμανίας
και της Ιταλίας.
Οι δύο αυτές ακροβατικές ομάδες υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο από τα αεροπλάνα των Ρουμάνων να πέσουν αλεξιπτωτιστές. Θ΄ αποφασιστεί που θα γίνει αυτό. Αν θα γίνει στο κεντρικό λιμάνι, ή σε κάποια άλλη περιοχή, πλησίον του λιμανιού.
Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με πυροτεχνήματα. Σε γενικές γραμμές από πλευράς θεάματος θα θυμίζει περισσότερο το πρώτο αεροπορικό σόου και όχι το δεύτερο, το περσινό.
Στο αεροπορικό και θαλάσσιο σόου συμμετέχουν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις. Σύμφωνα δε με το πρόγραμμα που θ΄ ανακοινωθεί επίσημα σήμερα ή αύριο με συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή θα γίνει η τελική δοκιμή και η ουσία – το αεροπορικό σόου – θα γίνει όπως πάντα το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου.
Στη σύσκεψη που έγινε χθες έλαβαν μέρος εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ, λιμεναρχείου Καβάλας, των ξενοδόχων, της πολεμικής αεροπορίας, της 20ης μεραρχίας τεθωρακισμένων. Η διοργάνωση στηρίζεται βεβαίως στο σόου του Σαββάτου. Παρουσιάζει όμως κι άλλες δραστηριότητες που κι αυτές θα παρουσιαστούν αναλυτικά στη συνέντευξη τύπου.
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου