Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Μια απάντηση στη Β.Μόραλη

Μια απάντηση στη Β.ΜόραληΤο βρήκαμε αναρτημένο στο διαδύκτιο και σας το μεταφέρουμε αυτούσιο, γιατί πιστεύουμε ότι βοηθά στην ενημέρωση για το τι πραγματικά οδήγησε στην σημερινή κατάσταση με την ΕΡΤ. Η αλήθεια πάντα δεν έχει μόνο μία όψη…
“Μια απάντηση στη Β.Μόραλη. Βάσω χαίρομαι για τις θέσεις σου Θέσεις σωστές και όχι το γνωστό μοιρολόϊ που εκπέμπουν από χθες οι συνάδελφοί σου.
Δημοσιογράφοι χωρίς καμιά δημοσιογραφική κατάρτιση (ένα απολυτήριο εξατάξιου γυμνασίου αρκούσε) Διοικητικοί χωρίς εμπειρία διοίκησης. Μεγαλοσχήμονες πολιτικάντηδες που ανεβοκατέβαιναν ασθμαίνοντας τα μαρμάρινα σκαλάκια του ραδιομέγαρου και συνδικαλιστές που διόριζαν συγγενείς και φίλα προσκείμενους.
Μουσικοί παραγωγοί από το τίποτα και το πουθενά και Δ/ντες προγράμματος που έφερναν το
πρόγραμμα τα πάνω κάτω.
Τουλάχιστον ας γίνει μια καλή αρχή τώρα με την αναδιοργάνωσή της.
Η φίλη Βάσω Μόραλη γράφει…
Vasso E. Morali
Ως άνθρωπος που εργάστηκε επί 30 χρόνια στην ΕΡΤ (και ΤΙΜΗΣΑ το “ψωμί” που μου πλήρωσε ο ελληνικός Λαός εκεί μέσα, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου επί τρεις δεκαετίες), θλίβομαι που μια ΚΙΒΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ κατάντησε κουρελόπανο προς εξυπηρέτηση διαφόρων σκοπιμοτήτων… ΟΜΩΣ, το “σκοινί” για να κρεμαστεί η ΕΡΤ το κατασκεύαζαν επί χρόνια ανάξιοι κι ανίκανοι συνάδελφοί μας που εργάζονταν ξεδιάντροπα στα …μπαρ του Ραδιομεγάρου, τυχοδιώκτες συνδικαλιστάδες της συμφοράς, πολλά αγράμματα κι αστοιχείωτα κομματόσκυλα κι αρκετές ξεφωνημένες πόρνες (ανεξαρτήτως φύλου) που θησαύριζαν και παρασιτούσαν εις βάρος των σχετικά λίγων (δυστυχώς!) φιλότιμα, σκληρά και αποδοτικά εργαζομένων της ΕΡΤ. Αυτοί ναρκοθέτησαν την ΕΡΤ, που -ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες- βρέθηκε στα χέρια εξωνημένων “διοικητών/προέδρων” και ρουσφετολόγων ανίκανων πολιτικών, για να καταλήξει όχι σαν ώριμο, μα σαν σάπιο φρούτο στο καλάθι των αχρήστων”.
 videotex.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου