Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Ο Σόιμπλε μας δουλεύει...

Ο Σόιμπλε μας δουλεύει... Ο άνθρωπος που έφερε στην Ευρώπη το ΔΝΤ και το κατέστησε ουσιαστικά μέλος της Ευρωζώνης για να παρακάμψει την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, που κατά την άπόψή του δεν ήταν ικανή να βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι στις άτακτες χώρες, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μας δουλεύει. Απευθυνόμενος χθες στο Συμβούλιο Οικονομικών του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ο στενότερος συνεργάτης της
Άγκελα Μέρκελ έκανε έκκληση στους Ευρωπαίους να διώξουν το ΔΝΤ από την Ευρώπη!

"Γενικά, υπάρχει αυξανόμενη δυσαρέσκεια για την ισχυρή θέση του ΔΝΤ στην Ευρώπη. Πρέπει να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να θέσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο ώστε να μην έχουμε ανάγκη πλέον την βοήθεια του ΔΝΤ", δήλωσε ο Σόιμπλε.

Μόνο που την "αυξανόμενη δυσαρέσκεια" την διαπίστωσε όταν αυτή πέρασε τα σύνορα της χώρας του και όχι όταν διαλυόταν ο ευρωπαϊκός νότος από τις λανθασμένες και τυφλές πολιτικές που ο ίδιος και το ΔΝΤ υπαγόρευαν. Και μετά μιλάνε για πολιτικάντηδες στην Ελλάδα. Χειρότεροι είναι οι Γερμανοί στις κωλοτούμπες, ιδιαίτερα όταν μυρίζουν εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου