Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Αυτοκτονούν πολιτικά Βενιζέλος και Κουβέλης εάν οδηγήσουν την χώρα σε εκλογές!

B55A0467F95F9B513D0E320FF88A0C7D-3Η άρνηση των κ. Βενιζέλου και Κουβέλη να στηρίξουν μια κορυφαία επιλογή της κυβέρνησης που σηματοδοτεί το τέλος του κρατισμού, της διαφθοράς και των πελατειακών σχέσεων, αναμένεται μα προκαλέσει το πολιτικό τους θάνατο.
Η κοινωνία είναι απέναντι τους γιατί δεν μπορεί να κατανοήσει τη στάση των δύο μικρών κομμάτων τα οποία ενώ υπέγραψαν τον πετσόκομμα μισθών και συντάξεων και ανέχτηκαν τη δημιουργία 1,5 εκατομμυρίων ανέργων, στον ιδιωτικό τομέα, προβάλλουν τώρα βέτο προκειμένου να προστατεύσουν τη κομματική τους πελατεία που είχαν
διορίσει στην ΕΡΤ.
Στην περίπτωση κατά την οποία οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης φέρουν στη βουλή πρόταση νόμου για ακύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που αφορά την ΕΡΤ –ήδη άρχισαν να μαζεύονται υπογραφές- τότε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα θέσει αυτομάτως ζήτημα ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση και δεν αποκλείεται να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη για την πορεία της οικονομίας και γενικότερα της χώρας.
Αν οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης βάζουν πάνω από τα συμφέροντα του λαού και της Χώρας τις κρατικοδίαιτες κομματικές συντεχνίες τότε τη λύση θα πρέπει να τη δώσει ο λαός και είναι σίγουρο ότι θα τους εξαφανίσει οριστικά από τον πολιτικό χάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου