Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Διοικητική Κρίσεων και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ - Διοικητική Κρίσεων και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση», εντάσσεται στο αυτοχρηματοδοτούμενο έργο με τίτλο «Προγράμματα Κατάρτισης σε θέματα Διοίκησης και Οικονομικών» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και απευθύνεται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που επιθυμούν να αποκτήσουν ή/και να εμπλουτίσουν τη γνώση τους τόσο σε θέματα επί των βασικών αρχών διοίκησης ενός οργανισμού όσο και σε εξειδικευμένα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των ομάδων, την έννοια και τη διαχείριση του κινδύνου, την έννοια και τη διαχείριση των κρίσεων, με ιδιαίτερη έμφαση στη δευτεροβάθμια
εκπαίδευση. Παρόλα αυτά, η απήχησή του δεν είναι περιοριστική και μπορεί να διευρυνθεί και σε στελέχη τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα.

Το Πρόγραμμα εφαρμόζει αποκλειστικά τεχνικές της εκπαίδευσης από απόσταση (σύγχρονης και ασύγχρονης) και είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε η μαθησιακή διαδικασία να βασίζεται στις αρχές της μάθησης με εξατομικευμένο ρυθμό, της συμβουλευτικής επικοινωνίας καθώς και της συνεργατικότητας και αλληλεπίδρασης μεταξύ εκπαιδευόμενων και εισηγητών.

Ο Α' κύκλος του Προγράμματος πραγματοποιήθηκε την περίοδο Μαρτίου - Μαΐου 2013 με τη συμμετοχή 106 εκπαιδευομένων.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο  http://eap.sqlearn.gr/ προκειμένου να δείτε λεπτομέρειες για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Β' κύκλο) καθώς και την αξιολόγηση του Α' κύκλου του Προγράμματος.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα θα πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι τη Δευτέρα 17.06.2013 και ώρα 15:00 τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής που βρίσκεται στην ανωτέρω διεύθυνση, όπου μπορεί να επιλέξουν μεταξύ δύο εναλλακτικών χρονικών περιόδων (Ιούνιος-Ιούλιος και Σεπτέμβριος-Νοέμβριος). Ανάλογα με τις προτιμήσεις που θα υπάρξουν για την περίοδο υλοποίησης του Προγράμματος, θα οριστικοποιηθεί η περίοδος διεξαγωγής του Β' κύκλου και θα ενημερωθούν σχετικά με email όλοι όσοι έχουν υποβάλλει δήλωση συμμετοχής, ανεξάρτητα προτίμησης. To κόστος παρακολούθησης του προγράμματος είναι 200 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα.

Ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Προγράμματος Α. Μιχιώτης, Αν. Καθηγητής ΕΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου