Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Θέλουν να κάνουν την ΕΡΤ … πλατεία Ταξίμ

Έχει χαθεί το μέτρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Συνηθισμένοι στο μπάχαλο και τους κουκουλοφόρους που υποθάλπτουν θέλουν να μεταφέρουν τα επεισόδια στην ΕΡΤ. Η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, το left.gr ζητά να γίνει η ΕΡΤ το δικό μας… Ταξίμ. Δηλαδή τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία να μεταφερθούν στην οδό Μεσογείων 136. Να επικρατήσει το χάος επειδή κάποιοι ονειρεύονται τα δικά τους Πολυτεχνεία. Και παραλληλίζουν τα όσα γίνονται από τον Ερντογάν με το κλείσιμο του κρατικοδίαιτου ραδιοτηλεοπτικού μεγάρου.
Κι επειδή, επανάσταση χωρίς καπέλωμα δε γίνεται, ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον κόσμο σε
συγκέντρωση την ερχόμενη Δευτέρα στο Σύνταγμα. Θα καταγγείλει τη χούντα της κυβέρνησης και θα κηρύξει ανένδοτο το πρώην μέλος της ΚΝΕ που το μόνο επαναστατικό που έχει κάνει στη ζωή του είναι οι καταλήψεις στα σχολεία.

Γράφει το left.gr: «Το left, φυσικά, ήταν από νωρίς στο κτίριο της ΕΡΤ την Τετάρτη 12/6. Ο κόσμος ήταν πολύς παρά τον συννεφιασμένο καιρό που κάθε τόσο ξεσπούσε σε δυνατές μπόρες. Παρόλα αυτά ο κόσμος επέμενε, παρέμενε εκεί, μαζί με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Γιατί, αυτός ο κόσμος, οι εργαζόμενοι, καταλαβαίνουν πλέον, ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά είναι διατεθειμένη να ξεπουλήσει τα πάντα στο ιδιωτικό κεφάλαιο, να πετάξει στους πέντε δρόμους κάθε εργαζόμενο που θα σταθεί απέναντί της. Αδίστακτα, οι καλοθρεμμένοι μανδαρίνοι των βορείων προαστίων που ηγούνται της ακροδεξιάς κυβέρνησης (που αρκετοί δεν γνώρισαν ποτέ στη ζωή τους τι σημαίνει, έστω, εργασία) στέλνουν στην ανεργία χιλιάδες οικογενειάρχες. Αύριο θα είναι η σειρά μας, η σειρά του καθένα μας. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια: αυτό το καταλαβαίνει η πλειοψηφία των εργαζόμενων κι γιαυτό η συγκλονιστική συμπαράσταση στους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ».
Καλοθρεμμένοι μανδαρίνοι των βορείων προαστίων. Τ’ ακούς Αλέξη; Σε βρίζουν οι σύντροφοί σου. Όχι επειδή μένει στην Κυψέλη ξέχασε και που μεγάλωσε ή αν έχει δουλέψει ποτέ.
http://left.gr/news/na-ginei-i-ert-diko-mas-taxim-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου