Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο ξεφτίλισμα Ρεπούση απο Ζουράρι

"Η κυρία Ρεπούση που ουσιαστικά καθύβρισε τα ιερά και τα όσια, που δεν είχε την υπομονή να σταθεί σε στάση προσοχής για 60 δευτερόλεπτα, πρέπει να εκβληθεί οριστικά της βουλής των Ελλήνων", είπε ο πανεπιστημιακός Κώστας Ζουράρις, αναφερόμενος στο περιστατικό της αποχώρησή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ από την αίθουσα την Ολομέλειας ενώ τηρούνταν ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Επικαλέστηκε μάλιστα το παράδειγμα της γαλλικής βουλής και την περίπτωση του πρώην υπουργού
Προϋπολογισμού ο οποίος είχε παραιτηθεί υπό το βάρος κατηγοριών για φοροδιαφυγή.

"Η βουλή παραβίασε το γαλλικό Σύνταγμα διότι του απαγόρευσε να μπει στη βουλή μετά από αυτή την ύβρη κατά του γαλλικού λαού", ανέφερε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Ο κ. Ζουράρις επιτέθηκε στην Μαρία Ρεπούση, τονίζοντας ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που "αλλοιώνει και παραχαράσσει, λέγοντας ψέμματα". Ειδικότερα, αναφέρθηκε στο περίφημο βιβλίο Ιστορίας για τη ΣΤ' δημοτικού της κυρίας Ρεπούσης, στο οποίο όπως σημείωσε, "οι Τούρκοι ήταν κρατικοί αξιωματούχοι και τους χτυπούσε η κλεφτουριά".

"Η κυρία Ρεπούση διδάσκει ότι οποιοσδήποτε κατακτητής γίνεται νόμιμος κρατικός αξιωματούχος", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζουράρις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου