Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

69 Συμβασιούχοι σε τουριστικούς δήμους

Οδηγοί, εργάτες, χειριστές μηχανημάτων είναι οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση Συμβασιούχοι σε τουριστικούς δήμους
Επείγονται για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας οι τουριστικοί δήμοι.
Σε Κρήτη, νησιά του Αιγαίου και άλλες περιοχές κινούν τις διαδικασίες για εποχικό προσωπικό με οκτάμηνες συμβάσεις.
30 στα Χανιά
Τριάντα θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Χανίων. Οι θέσεις κατανέμονται σε τέσσερις ειδικότητες της Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, εκ των οποίων την πλειονότητα των θέσεων συγκεντρώνουν οι ακόλουθες δύο:
Οδηγοί, εργάτες, χειριστές μηχανημάτων είναι οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση
  • ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, είκοσι θέσεις, και
  • ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, δέκα θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν δύο Χειριστές Καδοπλυντηρίου και ένας Μηχανοτεχνίτης, αμφότεροι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου
ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 28213 41673.
22 στην Τήνο
Με 22 εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχύσει τις υπηρεσίες του ο Δήμος Τήνου μετά την εγκριτική απόφαση που απέσπασε από το ΑΣΕΠ. Η ειδικότητα που συγκεντρώνει τις περισσότερες θέσεις είναι η ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, στην οποία αντιστοιχούν 15 θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν δύο Οδηγοί Απορριμματοφόρων με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου ΔΕ, δύο Εργάτες Αποχέτευσης και δύο Εργάτες Υδρευσης, όλοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ μία θέση κατανέμεται στην ειδικότητα ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων. Η πλειονότητα των θέσεων αφορά απασχόληση με οκτάμηνες συμβάσεις, ωστόσο οι Οδηγοί Απορριμματοφόρων με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου θα προσληφθούν για το χρονικό διάστημα των τεσσάρων μηνών, ενώ οι Εργάτες Καθαριότητας για το χρονικό διάστημα των πέντε μηνών. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 22833 60114.
Μυλοπόταμος
Εξι θέσεις Εργατών Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Μυλοποτάμου. Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έξι μηνών. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 28343 40309.
5 στην Ικαρία
Πέντε προσλήψεις θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ικαρίας, ο οποίος απέσπασε την έγκριση του ΑΣΕΠ για την κάλυψη θέσεων με αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου. Τις θέσεις θα καταλάβουν τρεις Εργάτες Καθαριότητας ΥΕ, ένας Οδηγός Απορριμματοφόρου ΔΕ με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και ένας Οδηγός Απορριμματοφόρου ΔΕ χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου. Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες προσφέρονται στο τηλέφωνο 22753 50420.
Αρχαία Ολυμπία
Εξι Εργάτες Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και δύο Οδηγοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου θα προσληφθούν στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας μετά την έγκριση του ΑΣΕΠ. Το προσωπικό θα απασχοληθεί για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον φορέα στο τηλέφωνο 26240 23465.
εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου