Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

363 εποχικοί υπάλληλοι σε 21 δήμους

363 εποχικοί υπάλληλοι σε 21 δήμους
Τριακόσιες εξήντα τρεις ευκαιρίες εργασίας προσφέρουν 21 δήμοι και δημοτικές επιχειρήσεις της Αθήνας και της περιφέρειας σε δεκάδες υποψηφίους όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από δύο έως δώδεκα μήνες.
Αιτήσεις υποβάλλονται ήδη σε 17 από τους φορείς που προχωρούν σε προσλήψεις, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να καθοριστούν και για τους υπόλοιπους τέσσερις. Πιο συγκεκριμένα, οι τρέχοντες διαγωνισμοί έχουν ως εξής:
Δήμος Σαμοθράκης
Αύριο το μεσημέρι λήγει η προθεσμία στον διαγωνισμό του Δήμου Σαμοθράκης για την πρόσληψη τεσσάρων εποχικών υπαλλήλων. Οι θέσεις κατανέμονται -από μία- στις ειδικότητες: ΔΕ Οδηγού Φορτηγού με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, ΔΕ Οδηγού Απορριμματοφόρων, ΔΕ Υδραυλικού και ΥΕ
Εργάτη Γενικών Καθηκόντων. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις διάρκειας τεσσάρων έως και οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο τηλ.: 25513-50820.
Δήμος Ελευσίνας
Δύο εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουνίου, απομένουν για την υποβολή αιτήσεων στον Δήμο Ελευσίνας για τρεις θέσεις εποχικού προσωπικού. Τις θέσεις θα καταλάβουν δύο Κοινωνικοί Λειτουργοί κατηγορίας ΤΕ και ένας Εργάτης Κήπων κατηγορίας ΥΕ. Το προσωπικό θα προσληφθεί για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο τηλ.: 210-5537213.
Δήμος Χαϊδαρίου
Την ερχόμενη Πέμπτη 6 Ιουνίου πέφτει η «αυλαία» στον διαγωνισμό του Δήμου Χαϊδαρίου για οκτώ Εργάτες Καθαριότητας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο τηλ.: 213-2047305.
Δήμος Κοζάνης
Τέλος χρόνου την ερχόμενη Παρασκευή 7 Ιουνίου στην υποβολή αιτήσεων για τέσσερις θέσεις εποχικών στον Δήμο Κοζάνης. Οι θέσεις κατανέμονται στις εξής ισάριθμες ειδικότητες: ΠΕ Κοινωνικού Λειτουργού, ΠΕ Ψυχολόγου, ΠΕ Παιδοψυχολόγου και ΤΕ Διοικητικού - Διαχειριστή. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών. Πληροφορίες στα τηλ.: 24613-50323, 24613-50340 και 24613-50362.
Δήμος Αγίου Δημητρίου
Εως την ερχόμενη Παρασκευή 7 Ιουνίου θα υποβάλλονται αιτήσεις στον διαγωνισμό του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ο οποίος προτίθεται να προσλάβει 25 εποχικούς υπαλλήλους με συμβάσεις δίμηνης διάρκειας. Οι θέσεις αφορούν 20 Εργάτες Καθαριότητας ΥΕ και πέντε Οδηγούς Απορριμματοφόρων κατηγορίας ΔΕ. Πληροφορίες στο τηλ.: 213-2007700.
Δήμος Ορεστιάδας
Τρεις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Πέμπτη 7 Ιουνίου, απομένουν για την υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό του Δήμου Ορεστιάδας για οκτώ Εργάτες Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης με συμβάσεις διάρκειας δώδεκα μηνών. Πληροφορίες στα τηλ.: 25523-50309 και 25523-50322.
Δήμος Ορεστίδος
Τέλος χρόνου την ερχόμενη Παρασκευή 7 Ιουνίου στον διαγωνισμό του Δήμου Ορεστίδος για δύο θέσεις εποχικού προσωπικού, εκ των οποίων μία Τεχνικού Οχημάτων ΔΕ και μία Χειριστή Γκρέιντερ - Μπουλντόζας ΔΕ. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας. Πληροφορίες στο τηλ.: 24673-51313.
Δήμος Πατρέων
Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, απομένουν για την υποβολή αιτήσεων στον Δήμο Πατρέων, ο οποίος προκήρυξε έξι εποχικές θέσεις. Οι θέσεις κατανέμονται -από μία- στις ακόλουθες ειδικότητες: ΠΕ Κοινωνιολόγου, ΠΕ Ψυχολόγου, ΠΕ Παιδοψυχολόγου, ΤΕ Διοικητικού - Διαχειριστή, ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού και ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με δωδεκάμηνες συμβάσεις εργασίας. Πληροφορίες στο τηλ.: 2610-966223.
Δήμος Καρπενησίου
Τέλος χρόνου την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου στον διαγωνισμό του Δήμου Καρπενησίου για τέσσερις θέσεις εποχικού προσωπικού. Οι θέσεις κατανέμονται σε ισάριθμες ειδικότητες ως εξής: ΔΕ Οδηγού με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, ΔΕ Χειριστή Εκσκαφέα Φορτωτή, ΔΕ Χειριστή Σαρώθρου και ΥΕ Εργάτη Καθαριότητας. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας. Πληροφορίες στο τηλ.: 22373-50044.
Δήμος Λέσβου
Την ίδια ημερομηνία (10 Ιουνίου) λήγει η προθεσμία και για πέντε εποχικές θέσεις στον Δήμο Λέσβου. Η κατανομή των θέσεων πραγματοποιείται ως εξής: ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ Διοικητικού, ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού, ΠΕ Ψυχολόγου, ΠΕ Παιδοψυχολόγου και ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού (από μία θέση ανά ειδικότητα). Το προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών. Πληροφορίες στο τηλ.: 22513-50596.
Δήμος Αγίου Νικολάου
Στην κάλυψη έξι εποχικών θέσεων προχωρά ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο οποίος θα δέχεται αιτήσεις έως και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουνίου. Η πλειονότητα των θέσεων -συνολικά τέσσερις- αντιστοιχεί στην ειδικότητα ΥΕ Συνοδών Απορριμματοφόρων, ενώ από μία αντιστοιχεί στις: ΔΕ Οδηγού Απορριμματοφόρου με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και ΔΕ Χειριστή Προωθητήρα Γαιών - Γκρέιντερ. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας. Πληροφορίες στο τηλ.: 28410-83229.
Κατασκηνώσεις Αβδήρων
Την επόμενη Παρασκευή 14 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για αιτήσεις στις Μαθητικές Κατασκηνώσεις «Αρχαία Αβδηρα» για εννέα εποχικές θέσεις για το χρονικό διάστημα Ιούνιος - Ιούλιος 2013.
Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων είναι οι: ΥΕ Εργατών (τρεις θέσεις) και ΥΕ Λαντζιέρηδων (δύο θέσεις).
Επίσης, θα προσληφθεί ένας Νοσοκόμος κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ ή ΔΕ, ένας Μάγειρας ΔΕ ή ΥΕ, ένας Βοηθός Μάγειρα - Τραπεζοκόμος ΔΕ ή ΥΕ και ένας Φύλακας ΥΕ. Πληροφορίες στο τηλ.: 25410-69524.
Δήμος Νότιας Κυνουρίας
Από αύριο έως και τις 14 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για τρεις εποχικές θέσεις στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας.
Τις θέσεις θα καταλάβουν ένας Χειριστής Εκσκαφέα Φορτωτή ΔΕ, ένας Συνοδός Απορριμματοφόρων ΥΕ και ένας Εργάτης Υδρευσης ΥΕ.
Για τις δύο πρώτες ειδικότητες ο χρόνος απασχόλησης φθάνει τους οκτώ μήνες, ενώ για την τρίτη τους έξι. Πληροφορίες στο τηλ.: 27573-60210.
Δήμος Χανίων
Πέντε θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Χανίων. Οι θέσεις κατανέμονται, από μία, στις εξής ειδικότητες: ΠΕ Διοικητικού - Διαχειριστή, ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού, ΠΕ Ψυχολόγου, ΠΕ Παιδοψυχολόγου και ΥΕ Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις διάρκειας δώδεκα μηνών. Πληροφορίες στο τηλ.: 28213-41670.
Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλειάς
Στην κάλυψη τεσσάρων θέσεων εποχικού προσωπικού προχωρά η Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλειάς, μετά την έγκριση του ΑΣΕΠ.
Οι θέσεις κατανέμονται σε ισάριθμες ειδικότητες ως εξής: ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού, ΔΕ Επιμελητή Πρόνοιας ή Κοινωνικού Φροντιστή, ΔΕ Οδηγού Λεωφορείου και ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως τις 31 Αυγούστου με δυνατότητα παράτασης. Πληροφορίες στο τηλ.: 23250-28988.
25 εργάτες-οδηγοί στον Λαγκαδά
Αντίστροφα «μετρά» ο χρόνος, έως την ερχόμενη Παρασκευή, 7 Ιουνίου, που λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον διαγωνισμό του Δήμου Λαγκαδά. Ο φορέας προτίθεται να καλύψει 25 θέσεις εποχικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών σε πέντε ειδικότητες. Οι πολυπληθέστερες εξ αυτών είναι οι εξής δύο:
  • ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 17 θέσεις, και
  • ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων, πέντε θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν ένας Χειριστής JCB κατηγορίας ΔΕ, ένας Χειριστής Διαμορφωτή Γαιών Γκρέιντερ ΔΕ και ένας Εργάτης Κοιμητηρίων ΥΕ. Εκτός από τους απαραίτητους τίτλους σπουδών, οι οποίοι προβλέπονται από την προκήρυξη, οι υποψήφιοι θα μοριοδοτηθούν βάσει του χρόνου ανεργίας, της προϋπηρεσίας τους, της οικογενειακής τους κατάστασης και του αριθμού των ανήλικων - εφόσον υπάρχουν - τέκνων. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 23943 30229.
Δύο διαγωνισμοί για παιδαγωγούς, γυμναστές, ψυχολόγους στη Θεσσαλονίκη
Δύο διαγωνισμοί «τρέχουν» στον Δήμο Θεσσαλονίκης για την πρόσληψη 32 εποχικώς εργαζομένων στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού και στον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του δήμου. Οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων έχουν ήδη καθοριστεί και θα έχουν λήξει έως και τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου. Ειδικότερα, την Παρασκευή, 7 Ιουνίου, ολοκληρώνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στον διαγωνισμό της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του δήμου για 27 θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Το προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 840295 και 2310 841962.
Ξενώνας
Σε τέσσερις εργάσιμες ημέρες, τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, πέφτει η «αυλαία» στον διαγωνισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης για πέντε εποχικούς στον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών.
Οι θέσεις κατανέμονται -από μία- στις εξής ειδικότητες: ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού, ΠΕ Ψυχολόγου, ΠΕ Παιδοψυχολόγου, ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού και ΥΕ Φύλακα. Οι επιτυχόντες θα υπογράψουν 12μηνες συμβάσεις με δυνατότητα παράτασης. Πληροφορίες: 2313 317116.
60 θέσεις για το Πεντελικό
Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις στον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού, ο οποίος προκήρυξε 60 θέσεις εποχικού προσωπικού. Συγκεκριμένα, οι θέσεις αντιστοιχούν στις ακόλουθες δύο ειδικότητες:
  • ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, 50 θέσεις, και
  • ΔΕ Οδηγών, δέκα θέσεις.
Οι επιτυχόντες θα καλύψουν έκτακτες ανάγκες για πυρασφάλεια και πυροπροστασία κατά τη θερινή περίοδο και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για δύο μήνες. Πληροφορίες: 210 8033622.
73 υπάλληλοι στην Κασσάνδρα
Στην πρόσληψη 73 εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου προχωρά ο Δήμος Κασσάνδρας μετά την εγκριτική απόφαση που απέσπασε από το ΑΣΕΠ. Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων και έξι μηνών. Ειδικότερα, συμβάσεις τεσσάρων μηνών θα συνάψουν 28 Συνοδοί και 15 Οδηγοί Απορριμματοφόρων. Για τις υπόλοιπες θέσεις ο χρόνος απασχόλησης εκτείνεται στους έξι μήνες. Πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 23743 50133.
12 συμβάσεις στον Δήμο Αγιάς
Δώδεκα εποχικές θέσεις ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον Δήμο Αγιάς Λάρισας σε έξι ειδικότητες των κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ. Οι πολυπληθέστερες ειδικότητες είναι οι ΥΕ Εργατών Καθαριότητας, στην οποία συγκεντρώνονται συνολικά επτά θέσεις και η ΔΕ Οδηγών Απορριμματοφόρων χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου με δύο θέσεις. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας πέντε μηνών. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 24943 50122.
εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου