Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Η S&B προσφέρει εννιά μήνες εργασίας σε ανέργους: Δείτε που και πως…

942288_562147533825909_234102859_nΤο πρόγραμμα YOU@S&B, το οποίο παρέχει σε άνεργους νέους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία μέσω 9μηνης αμειβόμενης απασχόλησης στην εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, παρουσίασαν σήμερα ο Πρόεδρος κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κρίτων Αναβλαβής σε Συνέντευξη Τύπου.
Ο κ. Κυριακόπουλος στην ομιλία του σημείωσε ότι το πρόγραμμα αποτελεί τη συμβολή της S&B στην αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων στην Ελλάδα σήμερα. Αναφέρθηκε στη στόχευση του προγράμματος να δημιουργήσει μακροχρόνια αξία για την ελληνική κοινωνία, αφού οι 25 νέοι που θα απασχοληθούν στην S&Bθα αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις, δεξιότητες και εμπειρία που θα βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές.
Υπογράμμισε πως η εξοικείωση των νέων με τη σύγχρονη επιχείρηση και η απασχόλησή τους σε θέσεις ανάλογες των προσόντων τους, έχει στόχο να τους ενεργοποιήσει και να τους ενδυναμώσει.
Ο κ. Αναβλαβής από την πλευρά του, αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του προγράμματος YOU@S&Bστο πλαίσιο της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης, υπενθυμίζοντας πως η Κοινωνική Συνεισφορά
αποτελεί μια από τις Αξίες της εταιρείας. Τόνισε πως το YOU@S&B σχεδιάστηκε και υλοποιείται με γνώμονα τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και τον επαγγελματισμό. Επεσήμανε πως είναι ένα πρόγραμμα με υψηλές απαιτήσεις, που θα έχει πολλαπλά οφέλη για όλους τους εμπλεκομένους, από τους συμμετέχοντες νέους έως και τα ίδια τα στελέχη της S&B.
Tο YOU@S&B προσφέρει σε 25 απόφοιτους λυκείου, ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης με μικρή ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία, 9 μήνες εργασίας στην εταιρεία S&B στους τομείς: Έρευνα & Ανάπτυξη, Εξόρυξη & Επεξεργασία, Περιβαλλοντική Διαχείριση, Συντήρηση Μηχανολογικού & Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού, Πωλήσεις, Επικοινωνία, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Χρηματοοικονομικά, Λογιστική, Πληροφορική, Ανθρώπινο Δυναμικό, Νομικές Υπηρεσίες, Εσωτερικό Έλεγχο και Γραμματειακή Υποστήριξη.
Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα γίνονται από την ιστοσελίδα www.youatsandb.gr,όπου περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία επιλογής και το περιεχόμενο του προγράμματος. Οι 25 νέοι που θα επιλεγούν τελικά θα ξεκινήσουν την 9μηνη εργασία τους από το Σεπτέμβριο του 2013.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο website www.youatsandb.gr | www.facebook.com/youatsandb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου