Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ

Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης σε μορφή pdf … εδώ
Αγαπητές/αγαπητοί συνάδελφοι,
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας κοινοποιήσουμε τα αποτελέσματα της κλήρωσης των συναδέλφων εκπαιδευτικών Δ.Ε. που υπέβαλαν αίτηση για τη συμμετοχή των παιδιών τους στις κατασκηνώσεις.
Σας παρακαλούμε θερμά, στην περίπτωση που δεν προτίθεστε να αξιοποιήσετε τη δυνατότητα που σας παρέχει η κλήρωση, να μας το γνωρίσετε με mail ή fax το συντομότερο δυνατόν και μέχρι 31-05-2013 (olme@otenet.gr, 210-3311338), ώστε να ενημερώσουμε έγκαιρα τους/τις συναδέλφους που έπονται στον κατάλογο της κλήρωσης.
Σας υπενθυμίζουμε ότι:
  • Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε κατασκήνωση επιθυμούν (που αποδέχεται τους παρακάτω αναφερόμενους οικονομικούς όρους) και για οποιαδήποτε κατασκηνωτική περίοδο, χωρίς να ενημερώσουν την Ο.Λ.Μ.Ε.
  • Η Ο.Λ.Μ.Ε. θα καλύψει το ποσό των 231 ευρώ για την κατασκηνωτική περίοδο των 11 ημερών (21 ευρώ την ημέρα με ΦΠΑ) και οι γονείς θα επιβαρυνθούν με το ποσό των 50 ευρώ (4,5 ευρώ την ημέρα με ΦΠΑ). Τα 231 ευρώ είναι το ανώτερο ποσό που θα δοθεί από την Ο.Λ.Μ.Ε. Για περισσότερες των 11 ημερών επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο γονέας. Για παραμονή λιγότερων ημερών από τις 11 θα πληρώνεται το ανάλογο ποσό (21 ευρώ χ αριθμό ημερών). Μετά το τέλος της διαμονής στην κατασκήνωση οι γονείς πληρώνουν όλο το ποσόν (281 ευρώ), παίρνουν δύο τιμολόγια (ένα με τα στοιχεία της Ο.Λ.Μ.Ε. για τα 231 ευρώ κα ένα για ιδία χρήση των 50 ευρώ).
Στοιχεία Ο.Λ.Μ.Ε.  ΑΦΜ: 090056422, Ε’ ΔΟΥ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΚΟΡΝΑΡΟΥ 2 ΑΘΗΝΑ, 10563.
  • Στη συνέχεια, είτε:
α) Προσκομίζουν αυτοπροσώπως,
β) Στέλνουν στην Ο.Λ.Μ.Ε. με courier,-με δική τους χρέωση-, το πρωτότυπο τιμολόγιο που την αφορά, την πρωτότυπη βεβαίωση της Ε.Λ.Μ.Ε., καθώς και φωτοτυπία της σελίδας με τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού τους, όπου θα κατατεθεί το ποσό των 231 ευρώ.
ΤΟ Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου