Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Άλλο ένα κόμμα από αύριο που θα μας σώσει

Άλλο ένα κόμμα από αύριο που θα μας σώσειΤη δημιουργία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος θα ανακοινώσει, αύριο, ο επικεφαλής του κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που θα δώσει, στη μία μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ, στην Αθήνα.
Ειδικότερα, ο Νίκος Νικολόπουλος αναμένεται να ανακοινώσει την αυτόνομη κάθοδο του κόμματος στις ευρωεκλογές που θα γίνουν το 2014 και θα παρουσιάσει το καταστατικό του «ΧΡΙ.Κ.Ε.».
Σύμφωνα με τον Νίκο Νικολόπουλο, «το καταστατικό εμπεριέχει, στα πρώτα άρθρα, "αυτολεξεί" τις αρχές και τις αξίες, όπως αυτές διατυπώθηκαν τον Μάιο του 1979,
από τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή». Όπως σημειώνει ο Νίκος Νικολόπουλος, «αυτές οι αρχές και οι αξίες αποτελούν εθνική παρακαταθήκη, τις οποίες ανεπιφύλακτα τις αποδέχονται οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως παραμένουν σταθερά πιστοί στην ιδεολογία και τα οράματα που πρεσβεύει και υπηρετεί η ελληνική πολιτική σχολή του Κωνσταντίνου Καραμανλή».
Επίσης, ο Νίκος Νικολόπουλος θα παρουσιάσει, μαζί με τα 35 μέλη της πρώτης διοικούσας επιτροπής, τους στόχους, την πολιτική φιλοσοφία και το όραμα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και θα αναπτύξει τις προτεραιότητες και τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου