Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της Προανακριτικής: Ο Ν.Κωνσταντόπουλος έστειλε εξώδικο στον Βαρβιτσιώτη…

Ενημερώθηκαν πρόσφατα9Συνεχίζεται το σίριαλ της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, καθώς ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού και πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Νίκος Κωνσταντόπουλος, έστειλε εξώδικο στον βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για αναφορά στο πρόσωπό του. Ο κ. Κωνσταντόπουλος έστειλε δήλωση-διαμαρτυρία στον κ. Βαρβιτσιώτη για μια δήλωση προς το πρόσωπό του, η οποία κατά τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ «υπηρετεί σκοπιμότητα και εκδηλώνει εχθροπάθεια».
Ο κ. Βαρβιτσιώτης, απαντώντας σε κατηγορία της κυρίας Κωνσταντοπούλου πως πρέπει να παραιτηθεί από την Επιτροπή από τη στιγμή που συγγενικό του πρόσωπο υπάρχει στη λίστα Λαγκάρντ, της απάντησε πως και ο πατέρας της ο οποίος ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου, έχει
πελάτες οι οποίοι βρίσκονται επίσης στην επίμαχη λίστα.
Το εξώδικο που στάλθηκε στον κ. Βαρβιτσιώτη από τον κ. Κωνσταντόπουλο αναφέρει:
«Από σχετικά δημοσιεύματα πληροφορήθηκα ότι ως αντιπρόεδρος της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» αναφερθήκατε για πολλοστή φορά στο πρόσωπο μου, με τρόπο δόλιο.
Διαμαρτύρομαι για την κατά παράβαση των καθηκόντων σας πρακτική, η οποία δεν οφείλεται , βεβαίως, σε επιπολαιότητα κι ανευθυνότητα, αλλά υπηρετεί σκοπιμότητα κι εκδηλώνει εχθροπάθεια.
Σας υπενθυμίζω αυτό που οι αρχαίοι έλεγαν ότι, δηλαδή, «κρείττον το σιγάν». Αλλά και αυτό που οι απλοί άνθρωποι λένε, ότι «δεν έχει ίσιο παΐδι», όποιος επιδίδεται σε εδαφιαίες υποκλίσεις μπροστά σε κάποιον και μόλις γυρίσει την πλάτη του τον πετροβολά.
Αυτά, για την ώρα, προς γνώση και συμμόρφωση, με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων σου.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να προβεί με τον προβλεπόμενο τρόπο στην επίδοση της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου