Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εμφύλιος στη ΓΕΝΟΠ για τον Φωτόπουλο

Εμφύλιος στη ΓΕΝΟΠ για τον Φωτόπουλο Και «πυρά» εκ των έσω δέχεται ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, με αφορμή τον περίφημο έρανο που διοργανώνεται στην Ομοσπονδία με σκοπό να πληρωθεί η εγγύηση των 60.000 ευρώ που του επιβλήθηκε και να μην προφυλακιστεί για το σκάνδαλο «ΓΕΝΟΠ Tours».
«Ο αγωνιστής συνδικαλιστής με υψωμένη την αριστερή γροθιά και απλωμένη τη δεξιά παλάμη έχει τελειώσει», του διεμήνυσε ο Γιώργος Αδαμίδης, πρόεδρος του «Σπάρτακου», του μεγαλύτερου πρωτοβάθμιου σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΗ, με έδρα την
ενεργειακή «καρδιά» της χώρας, τη Δυτική Μακεδονία.
Ο Κοζανίτης συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ έκανε λόγο για αυθαίρετες κινήσεις εντυπωσιασμού, από μια ομάδα συνδικαλιστών της λεγόμενης «Επιτροπής Στήριξης», φιλικά προσκείμενων στον πρόεδρο, οι οποίοι χωρίς να έχει ληφθεί σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας προέβησαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ενώ κατήγγειλε τον Ν. Φωτόπουλο ότι προσπαθεί να οικειοποιηθεί τη ΓΕΝΟΠ λόγω της θέσης που κατέχει.
«Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ δεν ανήκει στον Φωτόπουλο και δεν νομιμοποιείται να χρησιμοποιεί την Ομοσπονδία και το site της όπως αυτός θέλει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Αδαμίδης. «Αλλωστε δεν κατηγορείται μόνο ο Φωτόπουλος για την υπόθεση. Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι συνδικαλιστές που κατηγορούνται για τους ίδιους ακριβώς λόγους, έχουν σε βάρος τους εγγυήσεις και δεν μας είπε κανείς πώς αυτοί έχουν τα χρήματα να τις πληρώσουν», πρόσθεσε, ενώ εξέφρασε την απορία του για την «περίεργη στάση ομερτά» που τηρεί η «γαλάζια» παράταξη της ΔΑΚΕ, όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου