Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ο Ριμπολόβλεφ και η κόρη του άναψαν τα καντήλια στους τάφους των Ωνάσηδων

Ενα 24ωρο παρέμειναν στον Σκορπιό ο Ρώσος Μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολέβλεφ και η κόρη του Αικατερίνα. Στο διάστημα αυτό περιηγήθηκαν σχολαστικά σε κάθε γωνιά του νησιού, εξερευνώντας το νέο τους περιουσιακό στοιχείο από άκρη σε άκρη.

Ο Ρώσος Κροίσος με την κόρη του και μερικούς ακόμη φίλους τους προσγειώθηκαν τη Δευτέρα το πρωί στο Ακτιο με το προσωπικό τους learjet. Από εκεί κατευθύνθηκαν με ελικόπτερο στο Σκορπιό.

Καταρχάς συναντήθηκαν και γευμάτισαν με τον δήμαρχο Λευκάδας Κώστα Αραβανή, τον
αντιδήμαρχο Νυδρίου Ιωάννη Καρτάνη και άλλους τοπικούς φορείς.

Στη συνέχεια πατέρας και κόρη έμειναν μόνοι, παρέα με τους λιγοστούς τους φίλους αλλά και τους εργαζομένους στο Σκορπιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου Protothema στη συνέχεια η Αικατερίνα έκανε την πρώτη της βουτιά στα νερά του Ιονίου και μετά, συνοδεία του πατέρα της, κατευθύνθηκε στο μικρό εκκλησάκι του νησιού και στους τάφους των Ωνάσηδων, όπου και άναψαν και κεράκια, σεβόμενοι τη μνήμη τους.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή οι νέοι ιδιοκτήτες του Σκορπιού κατά την 24ωρη παραμονή τους στο νησί ξεναγήθηκαν σε τους χώρους του και περιεργάστηκαν σχολαστικά κάθε του γωνιά. Μάλιστα, η κόρη του Ρώσου Μεγιστάνα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την πισίνα που υπάρχει στη βίλα του Ωνάση.

Οταν το σκοτάδι έπεσε το νησί φωταγωγήθηκε από άκρη σε άκρη του και ο Ριμπολόβλεφ, η κόρη του και οι φίλοι τους δείπνησαν μαζί με τους εργαζομένους του νησιού μια κίνηση που μπορεί να θεωρηθεί ως ένδειξη ότι δεν θα αλλάξει και πως το κλίμα παραμένει και με τους νέους ιδιοκτήτες, όπως και με τους παλιούς, αυστηρώς οικογενειακό. Το τραπέζι κοσμούσαν μεσογειακά εδέσματα και λιχουδιές που άλλες περιείχαν ψάρι και άλλες κρέας.

Την Τρίτη το πρωί επιβιβάστηκαν ξανά στο ελικόπτερό τους κατευθύνθηκαν στο Ακτιο και από εκεί, γύρω στις 11:30 αποχώρησαν με το προσωπικό τους τζετ με προορισμό το Μονακό.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου