Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Νέα καταγγελία Παπαντίδη για την αναχρονιστική νοοτροπία του ΕΥΚ

Νέα καταγγελία Παπαντίδη για την αναχρονιστική νοοτροπία του ΕΥΚΤη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας κατήγγειλε τη Δευτέρα η νέα γραμματεία του ΠΑΜΕ, ο εκπρόσωπος της οποίας ζήτησε προφορικά προ ενός έτους και γραπτά προ μηνός τη λίστα αντιπροσώπων των σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου, αλλά κι όλα τα σωματεία που ανήκουν στο ΕΥΚ, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ουδεμία ανταπόκριση στο εύλογο αίτημα. Χρόνια ολόκληρα ζητά το μητρώο μελλών και ο συνδικαλιστής Ιορδάνης Παπαντίδης, ενώ μόλις την περασμένη Παρασκευή ζήτησε την επίσημη σύνθεση της νέας διοικήσεως και κατόπιν επικοινωνίας της υπαλλήλου και του προέδρου τον ενημέρωσαν ότι οφείλει να καταθέσει γραπτό αίτημα όπου θα
καταγράφεται ο ακριβής λόγος για τον οποίον ζητείται, προκειμένου να προμηθευτεί τη σύνθεση ενός σώματος στο οποίο και ο ίδιος ανήκει.
«Όχι μόνο δεν εξαλείφτηκε η νοοτροπία Τιάκα από το ΕΥΚ αλλά αντιθέτως καταγράφει και ανοδική τάση», υπογράμμισε εκνευρισμένος χθες το πρωί ο Ιορδάνης Παπαντίδης. Η λίστα του σωματειακού δυναμικού είχε ζητηθεί ακόμη και την ημέρα των εκλογών από τη διοίκηση, ωστόσο ούτε τότε δεν παραδόθηκε με το επιχείρημα ότι περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Έστω κι αν πρόκειται για ένα δημόσιο έγγραφο που δημοσιοποιήθηκε σε διάφορους δημόσιους φορείς.
Επίσης, την περασμένη εβδομάδα και κατά τη διάρκεια εκλογικής διαδικασίας στο σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Καβάλας, ο κ. Παπαντίδης διαπίστωσε ότι ψήφισαν άτομα που ουσιαστικά δεν είχαν το νόμιμο δικαίωμα. Ο κ. Παπαντίδης πάντως, ξεκαθάρισε ότι ούτε γραπτό αίτημα θα καταθέσει αλλά και τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου θα λάβει, είτε θέλουν είτε δεν θέλουν οι αρμόδιοι.
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου