Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Αν δεν πήραν το μήνυμα ...κακό του κεφαλιού τους!


Το ρατσιστικό νομοσχέδιο που θέλει να περάσει η ΔΗΜ.ΑΡ. της Ρεπούση, το νομοσχέδιο δηλαδή που θα φιμώνει προληπτικά τους Έλληνες, όταν -απλώς- μιλάνε για οποιονδήποτε άλλο λαό, ενώ νομιμοποιεί και με τη βούλα, την αμφισβήτηση των ελληνικών εθνικών δικαίων, βρήκε σθεναρή αντίσταση από τη ΝΔ. 

Ο Αντώνης Σαμαράς ...το πήρε πάνω του και ήταν σαφέστατος:  

"Εγώ νομοσχέδιο που σέβεται όλες τις άλλες γενοκτονίες εκτός από τις ελληνικές, δεν κατεβάζω".

Οι άλλοι δύο της κυβέρνησης επέμειναν στην ψήφιση του νομοσχεδίου, που ουσιαστικά αναφέρεται μόνο στο Εβραϊκό Ολοκαύτωμα. 

Ειδικά, ο Βαγγέλης Βενιζέλος, μετά την αφόρητη ψυχολογική πίεση που του άσκησαν οι Εβραίοι (εκατομμύρια δημοσιεύματα σε όλες τις εφημερίδες του κόσμου, όταν είπε στη Βουλή ότι οι τρείς πρώτοι καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ ήταν Εβραίοι, π.χ. http://www.tovima.grhttp://www.cohen.gr), βλέπει το ν/σ σαν εξομολόγηση προς Εβραίους και προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει πόσο πολύ τους αγαπάει, για αυτό και εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που θέλει να κατατροπώσει τους "φιλοναζιστές".

Έχει πάρει τέτοια τρομάρα ο Ευάγγελος από τους Εβραίους, που βάζω στοίχημα ότι κάθε νύχτα έχει εφιάλτες, με Εβραίους που τον κυνηγάνε μέχρι την Κόλαση κι ακόμη παραπέρα και δεν τον αφήνουν να ησυχάσει ούτε στα καζάνια !

Έτσι, τρομοκρατημένοι όλοι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί, αδιαφορούν για την ουσία ενός αντιρατσιστικού σχεδίου και προτείνουν ένα πρόχειρο νομοσχέδιο, με το βλέμμα στραμμένο μόνο στους φίλους μας τους Εβραίους, αγνοώντας επιδεικτικά τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας για προστασία από κάθε είδους ρατσισμό, φασισμό, ξενοφοβία και ..ελληνοφοβία.

Εντάξει Βαγγέλη μου, κι εγώ τρέμω την οργή των Εβραίων, αλλά νοιάζομαι και για τη δική μας ιστορία. 

Μην ξεβρακώνεστε έτσι, ενοχλούνται οι φίλοι μας οι  Εβραίοι από τέτοια δουλικότητα. 

Οι άνθρωποι θέλουν απλά σεβασμό, δεν θέλουν να σας βλέπουν χεσμένους να ψάχνετε το έλεός τους. Καταντάει κωμωδία το πόσο πολύ θέλετε να δείξετε ότι τους σέβεστε. 

Το κατάλαβαν οι άνθρωποι, βγάλτε τις πάνες πιά....






Χ. Ακριτίδης
http://taxalia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου