Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι βορά «παλιόσκυλων»

Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι βορά «παλιόσκυλων» «Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι βορά των "παλιόσκυλων" που γυρνάνε και κατασπαράζουν τα "πτώματα" στους δρόμους», σημείωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος σήμερα σε συνέντευξή του στο Mega και υπογράμμισε ότι «όσοι "έγλυφαν" το ΠΑΣΟΚ έχουν βγει τώρα στα κανάλια και στις εφημερίδες και το "ξεσκίζουν"». Όταν  όμως –ευλόγως- ρωτήθηκε για να διευκρινίσει ποιοι είναι τα "παλιόσκυλα" ο Θ. Πάγκαλος απάντησε απλώς πως "είναι διάφοροι".
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θύμισε ακόμα σε προς όλες τις κατευθύνσεις πως το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το μόνο κόμμα με πρόβλημα και τόνισε ότι «για να αντιμετωπιστεί αυτή η ασθένεια
πρέπει να πάρει απόφαση η Βουλή που να λέει ότι τα οικονομικά όλων των κομμάτων είναι ανοιχτά στη δικαιοσύνη». Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο τιμημένο ΚΚΕ που, όπως ανέφερε, δεν αποκαλύπτει τα οικονομικά του, κάτι που θεωρεί «συνωμοτικό μυστικό, απαράδεκτο».

Ερωτηθείς να σχολιάσει την μετακόμιση των γραφείων του κόμματος από την Ιπποκράτους στη Χαριλάου Τρικούπη, ο Θεόδωρος Πάγκαλος ανέφερε: «Μια χαρά είναι στη Χαριλάου Τρικούπη. Είναι και κοντά στα Εξάρχεια που εμένα πάντα μου άρεσαν. Όποτε με αφήνουν οι επαναστάτες της αριστεράς περνάω από κει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου