Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Μπένι- ΓΑΠ: “Να πάει στη Δικαιοσύνη εάν θεωρεί πως θίγεται…”

550_334_229459Νέο λάδι στη φωτιά στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ρίχνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος , ο οποίος καταγγέλλει ανοιχτά τον προκάτοχο του Γιώργο Παπανδρέου για τα ιλλιγιώδη ελλείμματα στο ΠΑΣΟΚ και του… προτείνει να ζητήσει την συνδρομή της Δικαιοσύνης εάν θίγεται, από τις αποκαλύψεις για την κακοδιαχείριση της Ιπποκράτους στην διάρκεια της θητείας του. 
Ο κ. Βενιζέλος είπε πως στην περίοδο 2003-2011 κάθε χρόνο προστίθετο ένα χρέος 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο επεσήμανε πως η έκθεση των έξι ελεγκτικών εταιρειών δεν έχει υποβληθεί ακόμη και ότι «συνεπώς δήθεν πληροφορίες για δαπάνες και παραστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν
έχουν σχέση με την έκθεση».
Την ίδια ώρα ενθάρρυνε κάθε δημόσιο πρόσωπο που νομίζει ότι θίγεται, μεταξύ των οποίων και τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και προανήγγειλε ότι το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει πρόταση για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων και τη χρηματοδότησή τους και σημείωσε ότι «τα άλλα κόμματα δεν θα κρυφτούν και πάλι πίσω από τη σταθερή απόφαση του ΠΑΣΟΚ να τραβήξει διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν».
«Τις τελευταίες μέρες το θέμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ήρθε στην επικαιρότητα με παράδοξο τρόπο, γιατί το θέμα είναι γνωστό και ανοικτό εδώ και καιρό και αφορά όλα τα κόμματα», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου