Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ιδού η Ρόδος...

Ιδού η Ρόδος... Το "γάντι" έριξε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στους κήνσορες που μιλούν για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και κάνουν τις πάπιες ως προς το τι συμβαίνει στα άλλα κόμματα.
Είπε λοιπόν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ:

Τραβήξαμε διαχωριστική γραμμή από τις πρακτικές του παρελθόντος, καταλάβαμε όλοι ανεξαιρέτως ότι δεν υπάρχει περιθώριο αμεριμνησίας όταν έχουμε 140 εκ. χρέος και όταν το ΠΑΣΟΚ δημιουργούσε κάθε χρόνο 10 εκ. έλλειμμα. Εγκαταλείπουμε την
Ιπποκράτους και διακηρύσσουμε ότι μόνο η διαφάνεια και η ειλικρίνεια δίνουν προοπτική. Σε αυτό δεν χωρά καμία έκπτωση.
Σε κάποιους ίσως συμφέρει η παραπολιτική προσέγγιση, αντί για τη θεσμική και διαφανή προσέγγιση. Μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ! Σαν να μην υπάρχουν τα άλλα Κόμματα, σαν να μην υπάρχουν άλλα Κόμματα που έχουν το ίδιο ή μεγαλύτερο αναλογικά πρόβλημα. Λοιπόν το ΠΑΣΟΚ κινείται με ειλικρίνεια, διαφάνεια και προοπτική.
Απευθύνω πρόκληση προς όλα τα άλλα Κόμματα να παραγγείλουν τον έλεγχο των δικών τους οικονομικών από τους ίδιους διεθνείς ελεγκτικούς οίκους. Να το κάνουν, και μετά να πιάνουν στο στόμα τους το ΠΑΣΟΚ. Όλα τα Κόμματα! Και αυτά που άσκησαν εξουσία και τα μικρότερα, τηρουμένων των αναλογιών".
Νομίζουμε, πάντως ότι θα περιμένει πολύ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου