germania_skandalaΗ Γερμανία που επιβάλει την πολιτική λιτότητας και κάνει μαθήματα στους «τεμπέληδες και διεφθαρμένους» Έλληνες, ευαγγελίζεται την κάθαρση στην Ευρωπαϊκή οικονομία και  παραδίδει μαθήματα χριστής διοίκησης κρύβει τόση «διαπλοκή» που εκπλήσσει ακόμα και τους πλέον φιλό-γερμανιστές.
Μετά την πρωτοφανή και σκανδαλώδη κάλυψη της «μαύρης τρύπας» της τράπεζας «κύρους» Deutsche Bank, την αποκάλυψη πώς ο στενός φίλος της Μέρκελ και πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, διατηρεί κρυφό προσωπικό λογαριασμό στην Ελβετία με 20 εκατ. Ευρώ φοροδιαφεύγοντας καθώς και τις χορηγίες στον πρώην Γερμανό Πρόεδρο,
αποκαλύπτεται ένα νέο σκάνδαλο με ρουσφέτια, στο οποίο εμπλέκεται η Χριστιανοκοινωνική Ένωση (CSU) της Βαυαρίας, το «αδελφό κόμμα» στων Χριστιανοδημοκρατών της Ομοσπονδιακής Γερμανίας.
Βουλευτές έχουν προσλάβει σε υψηλόμισθες θέσεις συνεργατών τους άτομα από το συγγενικό τους περιβάλλον. Επί σειρά ετών σύζυγοι, παιδιά και συγγενείς περισσότερων από 17 εν ενεργεία βουλευτών του κόμματος (και πολλών τέως βουλευτών) διορίζονταν με «βασιλικές» αμοιβές.
Αυτοί είναι οι κριτές των Ελλήνων! Η κόντρα συμφερόντων βγάζει στην φόρα «άπλυτα» για πολλά «καθώς πρέπει» κράτη και έχουμε να γίνουμε μάρτυρες ακόμα περισσότερων αποκαλύψεων.