Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΝΔ για ντιμπειτ που θέλει ο Τσίπρας: «Πρώτη φορά, αρνί βιάζεται τόσο πολύ να ‘ρθει το Πάσχα»

Τι απαντάει το Μαξίμου στον αργόσχολο Τσίπρα;

Αυτό δήλωσε πριν λίγο η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, απαντώντας σε ερώτηση για το αίτημα του Αλ. Τσίπρα να υπάρξει απευθείας διάλογός του με τον Πρωθυπουργό, ενώ στην επίσημη ανακοίνωση της Συγγρου αναφερεται «ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει πλέον περίτρανα ότι ανήκει στο ένα από τα δύο άκρα».

Με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει την σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα.

"Ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει πλέον περίτρανα ότι ανήκει στο ένα από τα δύο άκρα. Ζητά να υπάρξει
“νέα Κερατέα”, “νέα Ιερισσός”, δηλαδή καλεί τους συντρόφους του να κάψουν και πάλι πόλεις, να τρομοκρατήσουν πολίτες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες και οικογενειάρχες", υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:

"Η Ελλάδα είναι μια ευνομούμενη χώρα και οι Έλληνες δεν θα του επιτρέψουν ποτέ να πραγματοποιήσει τους σκοπούς του.

Επίσης, η απόφαση του κ. Τσίπρα να καταθέσει δικό του νομοσχέδιο, που θα εφαρμοστεί μόνο αν γίνει πρωθυπουργός, ελήφθη, για να περιορίσει τα εσωκομματικά του μέτωπα και να “καπελώσει” τις απόψεις του κ. Μουλόπουλου και του κ. Λαφαζάνη. Ο κ. Τσίπρας δηλώνει ξεκάθαρα με την κίνησή του αυτή ότι στην πραγματικότητα δεν επιθυμεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι είναι γνωστοί σε όλους".

Ειρωνική απάντηση Μαξίμου στην πρόσκληση Τσίπρα για ντιμπέιτ

Την πρόσκληση Τσίπρα προς Σαμαρά για τηλεμαχία, όπως διατυπώθηκε στην ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν συνομιλητές και συνεργάτες του πρωθυπουργού.

«Οποτεδήποτε ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε τον πρωθυπουργό, πήρε το μάθημά του. Εν τω μεταξύ, ας προσπαθήσει να πείσει τους δικούς του» ανέφεραν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε καλέσει τον Αντώνη Σαμαρά σε τηλεμαχία, ώστε να εξηγήσει - όπως είπε - το «success story».

«Ανταποκριθείτε κ. Σαμαρά, μην κρύβεστε άλλο. Θα έχουμε να πούμε πολλά για τις επιτυχίες σας, για τα 50.000 νέα λουκέτα, για το 30% ανεργία και το 60% ανεργία των νέων, για τους 400.000 ανασφάλιστους» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου