Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ν.Δ.: Ο Λαφαζάνης αδειάζει τον Τσίπρα & εκείνος παρακολουθεί αμήχανος…

15A1983CAE2CDC8CB37E755E7438DA95Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την αμήχανη στάση του κ. Τσίπρα απέναντι στα στελέχη του κόμματός του που ζητούν έξοδο από το ευρώ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο κ. Λαφαζάνης αδειάζει ευθέως τον κ. Τσίπρα, ακυρώνοντας τον πυρήνα της επιχειρηματολογίας του, την ώρα που ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον παρακολουθεί αμήχανος.
Η χθεσινή διαπίστωση Λαφαζάνη, μέσω της ιστοσελίδας του, ότι “δεν μπορεί να υπάρξει δανειακή σύμβαση με την τρόικα, χωρίς να συνοδεύεται με μνημόνιο” και ότι «δανειακή σύμβαση με την τρόικα, χωρίς μνημόνιο, αποτελεί αυταπάτη!”, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Τσίπρα, που ισχυρίζεται
ότι «θα ακυρώσει το Μνημόνιο με ένα Νόμο, παραμένοντας στο ευρώ, διαπραγματευόμενος τη δανειακή σύμβαση».
Ο Γιάννης Τόλιος, μάλιστα, (συνεργάτης του κ. Τσίπρα, του κ. Λαφαζάνη ή του κ. Αλαβάνου;), δηλώνει σήμερα ότι “πρέπει να ζητήσουμε συντεταγμένη αποδέσμευση από την ευρωζώνη” και ότι “πρέπει να φύγουμε από το ευρώ”.
Η ένοχη σιωπή του κ. Τσίπρα, σημαίνει δύο πράγματα.
Είτε ότι αποδέχεται σιωπηλά τις θέσεις του κ. Λαφαζάνη για έξοδο από την ευρωζώνη, φοβούμενος την πολιτική λεηλασία του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα του κ. Αλαβάνου, είτε ότι είναι εξαιρετικά αδύναμος ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν μπορεί όχι να διαγράψει, αλλά ούτε καν να αντικρούσει όλους όσοι αδειάζουν τον ίδιο και τις απόψεις του!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου